Zvezda uzima Murilja na pozajmicu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.03.18. | 09:58

Crveno-beli već spremaju dovođenje napadača iz Kolumbije

Ako Migel Anhel Muriljo narednog leta stigne u Crvenu zvezdu, realizovaće se pozajmica sa pravom otkupa po određenoj ceni, piše Sportski žurnal.

Deportivo Kali je već dva puta ustupao snažnog napadača, prvo je bio u urugvajskom Penjarolu, dok od skora brani boje meksičkog Verakruza. Takvi aranžmani nisu bili besplatni, prema nezvaničnim informacijama kupce su koštali oko 200.000 evra.

Izabrane vesti

Razlog Muriljovih odlazaka na pozajmice nije ležao u želji Deportiva da ga se otarasi, nego u zasićenju kolumbijskom ligom.

Prema dogovoru dva kluba Muriljo će biti na raspolaganju Verakruzu do 30.juna 2018.godine. Meksičko prvenstvo se završava ranije zbog Mundijala, pa će Muriljo ranije biti slobodan.

Crvena zvezda je na sličan način dobila i Ričmonda Boaćija. On je ustupljen od Latine na godinu dana, ali se pomenuti klub ugasio. Zbog osećaja da u Beogradu može najviše da napreduje Boaći je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Afirmisao se i došao do sjajnog ugovora u Kini.

Muriljo još nema evropskog iskustva, Južnoamerikanci su u prethodnom periodu znali da odskoče na Marakani. Najdalje su stigli Evandro i Kastiljo.

Možda je će to biti glavna preporuka za kolumbijskog golgetera.

(Foto Action Images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara