Zvezda već ima informacije: Spartaks prolazimo, Milojević dobro zna APOEL

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.06.18. | 15:52

Pomoćni trener Milan Kosanović raspolaže informacijama o prvom i potencijalno drugom rivalu u kvalifikacijama Ligu šampiona

Crvena zvezda je saznala koordinate na evropskoj mapi za ovo leto. Prvo Baltik i letonski Spartaks Jurmala, a onda ako sve bude kako treba, selidba u toplije krajeve i vreliju atmosferu protiv kiparskog APOEL-a.

Posle žreba za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, crveno-beli su već počeli sa sakupljaju informacije o rivalima. Pomoćni trener Milan Kosanović, poznat kao sjajan analitičar je prvo prokomentarisao šanse protiv Letonaca.
„Svi prvaci država su dobre ekipe, ali mislim da smo izraziti favoriti. Odgovara nam što se prva utakmica igra u Letoniji i što neće biti velike temprature. Znamo za iskustvo koje je Vojvodina imala sa Spartaksom, a imamo već i neke informacije od igrača koji igraju tamo. Dvojica srpskih igrača su tamo, Marko Simić i Nikola Kovačevičć, kao i nekadašnji igrač Partizana Kosorić. Vidimo da su trenutno drugi na tabeli sa 22 boda iz 11 kola i da ih očekuje derbi protiv prvoplasirane ekipe. Skupićemo sve informacije, posebno ćemo se pripremiti i očekujemo prolazak“, rekao je Kosanović za klupski sajt.

Izabrane vesti

Što se prognoza za duela sa APOEL-om, Kosanović je tu oprezniji.
„Nezahavalno je pričati koga ćete dobiti, ali očekuje se da APOEL prođe Suduvu i da mi prođemo Spartaks. Poznajemo APOEL, bili smo na pripremama na Kipru, šef Milojević je bio trener Omonije i sigurno je dobro upoznat... Gledali smo zimus utakmice APOEL-a na pripremama... Iskusna su ekipa sa puno internacionalaca koja je bila učesnik Lige šampiona. Ali, mi smo Zvezda i očekujemo da svaku utakmicu odigramo na najbolji mogući način, da napravimo još veći rezultat nego prošle sezone“, poručio je Kosanović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Milan Kosanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara