Zvezda već počela operaciju Nikolić! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.03.18. | 10:44

Srpski vicešampion već krenuo u realizaciju dovođenja napadača Spartaka

Niz fudbalera koji su iz Spartaka prešli u Crvenu zvezdu mogao bi već na početku letnjeg prelaznog roka da pojača najbolji strelac Golubova Nemanja Nikolić! Snažni napadač, sa iskustvom igranja u Rusiji i Kazahstanu, jedna je od najvećih želja srpskog vicešampiona kada je u pitanju letnja pijaca.

Momak rođen 1992.godine u Kraljevu igra sezonu karijere u Subotici. Postigao je devet superligaških golova, ali je dobrim partijama u kontinuitetu impresionirao čelnike i sportski sektor Crvene zvezde. On je bio projektovan i kao potencijlna zamena za Ričmonda Boaćija, ali pošto je reprezentativac Gane u finišu zimskog prelaznog roka napustio Marakanu, odgovorni iz Ljutice Bogdana nisu imali vremena da reaguju i privole Nikolića na potpis.

Izabrane vesti

Leto će biti nova šansa da Nikolić zaduži crveno-beli dres, tim pre što takav ishod priželjkuje i jedan od najboljih napadača Superlige. Zimus je imao ponudu slovačke Dunaske Srede, ali je odbio tu opciju, čekajući poziv crveno-belih.

Kako se može čuti rukovodstvo Crvene zvezde već je krenulo u konkretnu akciju. Tačnije, već je obavilo razgovore sa menadžerom snažnog napadača, a očekuje se da se u finišu sezone definišu uslovi transfera sa Spartakom. Crvena zvezda i klub iz Subotice su do sada lepo sarađivali. U letnjem prelaznom roku crveno-bele je pojačao Hajdin, mada u Subotici Nikolića smatraju zlatnom kokom. Veruju da bi na ime obeštećenja mogli da inkasiraju blizu 500.000 evra.

Iako napadač, Nikolić u ovoj sezoni nema impozantan golgeterski učinak. Postigao je devet golova, ali to ne menja činjenicu da ga na Marakani vide kao ozbiljnog aduta u predstojećim evropskim kvalifikacijama. Opisuju ga kao sjajnog timskog igrača, sposobnog da igra kao drugi centarfor. Kao najjače oruže Nemanje Nikolića apostrofira se sposobnost da kvalitetnim loptama u izgledne gol šanse izbacuje krila i drugog napadača. Uostalom, po tome je postao prepoznatljiv u Spartaku. Istina, šira javnost upoznala ga je kada je postigao pogodak za Spartak u jesenjem okršaju sa Partizanom.

Pre dolaska u Spartak Nikolić je igrao za Grbalj, Rostov i Aktobe.

Foto: MN Press


tagovi

Nemanja Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara