Zvezda za Dinamo: Evo Joveljića, možda i Terzića! Razigravanje za Ebesilija

Vreme čitanja: 3min | pet. 20.07.18. | 09:26

Trener Vladan Milojević će u na prvenstvenoj premijeri (20 časova) uigravati i novi štoperski tandem

Odbrana šampionske titule je prioritet svih prioriteta, nadanja svih na Marakni su vezani za ponovno igranje grupne faze Liga Evrope, ali ispod tih vidljivih ciljeva krije se i onaj, tako neopohodan za miran finansijski život. Crvena zvezda će i ove sezone morati da promoviše bisere iz omladinskog pogona. Period ispunjen evropskih obavezama dušu je dao za tako nešto.

Crveno-beli su preskočili Spartaks, čeka ih Suduva, ali Vladan Milojević je poručio da ga zanima samo duel sa Dinanom iz Vranja. Iskoristiće Zvezdin šef stručnog štaba priliku da uigra još malo neke nove tandeme (Savić-Degenek), ali i da promoviše snage koje dolaze.

Izabrane vesti

Prema pojedinim informacijama supertalentovani napadač Dejan Joveljić večeras bi trebalo da predvodi napad srpskog šampiona. On je projektovan kao alternativna opcija, nije bio u konkurenciji za dvomeč protiv Spartaka, ali na prevenstvenoj premijeri imaće priliku da pokaže Vladanu Milojeviću da zaslužuje više minuta. Pored Joveljića ne bi bilo iznenađenje da šansu u prvoj postavi ili sa klupe dobije Joveljićev klasić Aleksa Terzić. Reč je o levom beku rođenom 1999.godine  od koga mnogo očekuju u Ljutice Bogdana i lagano ga spremaju kao zamenu za Milana Rodića.

Veruju  na Marakani da će do daha brzo doći Lorenco Ebesilio. Najskuplja investicija Crvene zvezde je pokazala napredak u revanšu protiv Letonaca. Mali, ali ipak, napredak. Isto tako veruju da su nekadašnjem članu Ajaksa potrebne utakmice kako bi dobio na svežini i počeo da pruža ono što se od njega očekuje. Krilne pozicije su rezervisane za Jevtovića i Srnića. U startnoj postavi ćemo videti i Jovančića kao i Melega. Takođe, na golu će biti Zoran Popović, jer Borjan ima blage bolove u nozi.

Znala je prethodnih sezona prvenstvena premijera da presedne timu iz Ljutice Bogdana, ali teško da je Vladan Milojević mogao da izabere boljeg rivala za otvaranje domaće sezone. Četa Dragana Antića, poznatijeg po nadimku Recko, gostovala je i prošle sezone na Marakani. Bio je to duel u okviru osmine finala Kupa, a Zvezda je ubedljivo slavila sa 5:0.

Vranjanci su zadržali okosnicu tog tima i nadaju se opstanku u društvu najboljih. Koliko su daleko od toga videće na Marakani.
„Sigurno je da se nećemo braniti kao Letonci na Marakani. Ovo je najveća utakmica za Dinamo još od osnivanja. Zvezda će, pretpostavljam, da izvede kombinovani sastav. Bitnije je da sačuva snagu za Suduvu. Senzaciju priželjkujem, bogami i priviđam“, poručio je trener Dinama Dragan Antić.

CRVENA ZVEZDA – DINAMO (20 ČASOVA, Tv Arena)

Stadion: Rajko Mitić

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Popović – Stojković, Savić, Degenek, Rodić (Terzić) – Jovančić, Srnić, Meleg, Ebesilio, Jevtović – Joveljić.

DINAMO: U.Đurić – Lilić, Pavišić, N.Đurić, Vukajlović – Okamijan, Lalatović, Antić, Stevanović – Dimitrov, Suraka.

 

SUPERLIGA – 1.KOLO

Petak

20.00: (1,12) Crvena zvezda (9,00) Dinamo Vranje (16,00)

20.00: (1,65) Vojvodina (3,60) Mladost (5,10)

Subota

20.00: (1,38) Čukarički (4,40) Zemun (7,75)

20.00: (1,30) Voždovac (4,50) Bačka (11,00)

20.00: (1,50) Napredak (3,80) Rad (6,50)

Nedelja

19.00: (9,00) Radnik (5,00) Partizan (1,30)

20.00: (1,23) Radnički (6,25) Proleter (9,50)

20.00: (1,60) Spartak (3,50) Mačva (5,90)

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

 

tagovi

Dejan JoveljićVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara