Zvezda za Vulića plaća 200.000, Saviću Turci nude duplo veći ugovor

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.12.18. | 12:23

Ali crveno-beli se neće lako odreći kapitena...

Prva tri pojačanja za drugi deo sezone koštaće Crvenu zvezdu blizu 1.000.000 evra. Nemanja Milunović, kao što je poznato, stigao je bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa BATE Borisovim. Erik Jirka, objavljeno još letos, plaćen je Spartaku iz Trnave 750.000 evra, plus procenti. A kako piše Sportski žurnal crveno-beli će Napretku za Miloša Vulića isplatiti oko 200.000 evra. 

Na Marakani veruju u kvalitete ovog momka i nadaju se da će igrama u crveno-belom dresu Vulić značajno uvećati svoju vrednost. Podsetimo, radi se o odličnom kreativcu i uz Aleksu Vukanovića najboljem igraču kruševačkog superligaša prethodnih sezona, na koga su oko bili bacili i Partizan i Vojvodina. Inače, za njega je ponudu u vrednosti od 300.000 evra na ime obeštećenja poslao ruski Orenburg, ali je - javlja isti list - igrač procenio da je za njegovu karijeru bolje da zaduži crveno-beli dres, pa je odustao od puta u inostranastvo.

Izabrane vesti

Iz Ljutice Bogdana još jedna informacija, samo ovoga puta vezana za jedan eventualni odlazak. Već smo pisali da je Trabzon zagrizao za kapitena Vujadina Savića. Žurnal danas javlja da su Turci spremni da iskusnom štoperu daju platu od 500.000 evra po sezoni, kao i da su mu pripremili trogodišnji sporazum. Savić u Zvezdi trenutno zarađuje oko 200.000 evra, ali na njegovom novom, poboljšanom ugovoru, uveliko se radi... 


tagovi

Miloš VulićVujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara