Zvezdin napad na region: Stiže najtalentovaniji napadač Crne Gore (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.19. | 11:12

Na Marakani je i dalje vrlo radno

Osvajanje šampionske titule, uspesi u Evropi, finansijska konsolidacija i konstantno ulaganje u omladinsku školu...To su prioriteti Crvene zvezde u bližoj budućnosti.

Očekuje se da dolaskom Alekse Vukanovića crveno-beli popune seniorski kadar za prolećnu polusezonu, ali na Marakani je i dalje radno. Čelnici Crvene zvezde nameravaju da omladinsku školu popune najtalentovanijim igračima iz regiona, a kako saznaje MOZZART Sport crveno-beli su na dobrom putu da dobiju vredno pojčanje. Bar kada je reč o mlađim selekcijama.

Izabrane vesti

Dres Crvene zvezde uskoro bi trebalo da zaduži najtalentovaniji napadač Crne Gore Lazar Mijović. Reč je o dečaku rođenom 2003. godine koji igra redovno za kadetsku selekciju Crne Gore i prema mišljenju mnogih ima sve pridispozicije da napravi ozbiljnu karijeru.

Inače, Zvezdina „klasa 2003“ je vrlo talentovana. Predvode je Luka Bačanin koji ima već profesionalni ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom, a tu su i braća Mituljagić.

Očigledno je da na Marakani žele da iskoriste finansijski uzlet i angažuju Lazara Mijovića koji trenutno igra za podgoričku Budućnost.

Takođe, u Ljutice Bogdana ne žele da ponove grešku iz bliže prošlosti. Redovni hroničari zbivanja u Zvezdi znaju da je klubu sa Marakane kao kadet posredstvom Dejana Savićevića bio ponuđen Stevan Jovetić. Nije bilo dovoljno sluha, a ostalo je istorija.

 


tagovi

omladinska škola Crvene zvezde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara