Komentari na vest

Zvezdin promašaj posle Cvajte ide kod Andree Pirla

P

Pedja108

pre 3 meseca

Posle prve utakmice u Glazgovu, gde su Zvezdi ponistena cak 3 gola, gde je VAR odlucivao svaki put za nekoliko centimetara iporaza od 3:0, tesko je bilo ocekivati bilo sta u revansu. Ipak, Zvezda je vodila 1:0, imala igru, na kraju i dobila sa 2:1 i ko zna sta bi bilo da se nije primio taj gol. Piciniju je pobegao igrac, a on se uhvatio za lozu, kao nije mogao. I on je bio jedna od ideja Stankovica, kao i Falko, potpuni promasaji. Rizikovati i uzeti igraca koji se povredi kad ga pogledas, zaista je van svake pameti.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Promašaj? Odustao od života kad je video velelepna zdanja Ivanjice, Surdulice, Niša, Subotice, Čukarice, Lučana... a kamoli od fudbala.
M

Marence Bara

pre 3 meseca

Nije on promasaj. Mitar ga je pratio dinu dana i skautirao dobrano a to nosi neku tezinu. Samo je tad bio izasao iz povrede i Stankela ga nesto nije gotivio. Nije kao Ohi ali ga nije mirisao. Zvao ga je Deksi a ne mister. Nepostovanje pred ostalim igracima. A Mister to ne voli.
I

Immobile

pre 3 meseca

Odličan igrač, samo što je u CZ došao kao rekovalescent i obnovi povredu. Godinu dana pre Crvene zvezde igrao je kod Manćinija za reprezentaciju Italije u Ligi Nacija.
I

Ibrahima Gueye

pre 3 meseca

Koji??? Otkad je Terzić na čelu kluba ima ih bar 40 promašaja. A on se hvali kako ume da prepozna igrača...
F

FkpCascais

pre 3 meseca

Za mene je Naser Điga mnogo bolji igrač od Pićinija! Siguran sam da će Điga kao i Endiaje i Olajinka pokazati svim nevernim Tomama da su klasni igrači. Proleće će to pokazati! O Kangi, Žan Filipu i Brukariju je suvišan svaki komenmtar! Oni su davno prevazišli SLS! To su igrači za Premijer ligu!
H

Hermano7

pre 3 meseca

Koje ste sve vi propalitete dovodili, jeza. Nismo ni mi cveca ali vi, alal vera.
G

Gledanje u suljpa..

pre 3 meseca

Ovaj je bio APP ali nije prošao a sa Sanogom smo tako napravili pun pogodak.A što jeste,jeste,stvarno ih je bilo.Ja sam ovoga skroz zaboravio ali onoga Žandera sa onim izgubljenim pogledom neću nikada.
L

Luja

pre 3 meseca

Što ne ide kod Stankele brata?
n

nemanjić4567

pre 3 meseca

Ljudi,informisite se pa pisite.Picini je jedan od 10 majbogatijih fudbalera na svetu.Firma u njegovom vlasnistvu je procenjena na oko milijardu evra.Bave se IT tehnologijom.Izuzetno su uspesni u segmentu video igrica. A osmislio je i patentirao najproduktivniji proizvod dok se oporavljao od jedne povrede.
I

IT vanzemaljac

pre 3 meseca

Kakve veze ima njegov biznis,sa fudbalskim stvarima i tekstom?
k

kekW

pre 3 meseca

Druze ako ti mislis da njegova firma vredi milijarde ne znam sta da ti kazem. Cak i da je inovativno, kasni 3 godine sa NFT prevarama
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Odlično da je tako!!!Fudbal mu realno neće doneti mirnu egzistenciju kad batali !!!Jos jedan u plejadi zaboravljenih kiks transfera Zvezde…Doduše u preko 50 kiks stranaca ko to sve da popamti
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Ala ih je mister opravio svaka mu cast,ispadaju i iz serije B!
B

Bane 12345

pre 3 meseca

Jedan od 5000000000 promasaja, boga pitaj koliko placenih(plata)......
S

Samp

pre 3 meseca

Sampdorija se bori za opstanak u SERIJI B, a ne u Seriji A!

Sliks17

pre 3 meseca

Ovaj tesko da je bio promasaj. Radio je za ekipu mnogo Ali se nije nadavao golova. Ali je zato indirektno "namestio" I ucestvovao u mnogim. Ko sve pise tekstove I kao razume se u fudbal
B

Burek

pre 3 meseca

Dobar je on igrač, nije džabe igrao u Sportingu, Atalanti i Valensiji. Nego jbg, uništiše ga povrede, a i kakav je motiv imao da igra na našim oranicama
D

Darth Vader89

pre 3 meseca

Mozda je nekada bio dobar igrac, povrede su ga unistile, nije imao nikakav uticaj na Zvezdinu igru, nije imao ni jednu asistenciju, po desnoj strani je duvao tornado a ne promaja. Bio je najslabija karika u Zvezdinom timu, jedan od najvecih promasaja Dr. Magije. Ne mozes sa takvim igracem da ocekujes da igras Ligu Sampiona ili Ligu Evrope, najbolji je dokaz njegova karijera posele Zvezde. Nemacka druga liga i sada Sampdorija druga liga i borba za opstanak.
r

rex7

pre 3 meseca

rekao bih da mislis na falcinelija..
@

@burek

pre 3 meseca

Motiv mu je bila dobra plata, boli njega ona stvar gde igra. Pa njima je bolje igrati za bolje pare u slaboj ligi, nego za iste u jačoj ligi. Shvatate li vi to, vi koji pišete ove gluposti.
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

Pobrkao si ga sa Falničelijem ili tako nekako...