Zvezdin spisak za Kopenhagen: Nema ni Žuleta Stojkovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.08.19. | 09:13

Očekivano, zbog povreda, ne putuju Ben, Pavkov i Babić

Još sinoć znalo se da Milan Pavkov i El Fardu Ben zbog povreda neće putovati na revanš sa Kopenhagenom. Ono što predstavlja malo iznenađenje jeste izostanak sa spiska Filipa Stojkovića. Iskusni bek, doduše, nije bio u protokolu ni za prvu utakmicu, ali očekivalo se da barem bude u konkurenciji. Očito, međutim, da se Milojević polako odriče Stojkovićevih usluga.  

Pored pomenute trojice put Danske nije krenuo ni Srđan Babić. On je, podsetimo, povredio zadnju ložu u prvom poluvremenu prvenstvenog duela sa Lučancima i nije uspeo da se oporavi. 

Izabrane vesti

Stručni štab Crvene zvezde na čelu sa Vladanom Milojevićem odlučio se da na treće ovosezonsko evropsko gostovanje povede 19 igrača, što reći da će samo jedan ostati van protokola. Na spisku putnika su: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović Ričmond Boaći.

U prvoj utakmici odigranoj na Marakani Crvena zvezda i Kopenhagen odigrali su 1:1.

►►► CRVENA ZVEZDA ULAZI U LIGU ŠAMPIONA - KVOTA 5,00

Foto: crvenazvezdafk.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara