Zvezdina druga ponuda za Stojiljkovića - 800.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 09:25

Čeka se Bragino - da

Velika želja je bio Argentinac Soldano, ozbiljno se pominjao i Finac Temu Puki, ali će napad Crvene zvezde u narednoj sezoni predvoditi Nikola Stojiljković! Potencijalni reprezentativac Srbije i član Brage na pozajmici u Kajzeriju na korak je od potpisivanja ugovora sa srpskim šampionom, piše Kurir u današnjem izdanju.

Snažni špic bi trebalo da stigne na Marakanu kao velika želja Vladana Milojevića koga je trenirao u Čukaričkom. Zvezdin šef stručnog štaba smatra da je rođeni Nišlija idealno rešenje za napad u narednoj sezoni ukoliko klub napusti prvi strelac tima Aleksandar Pešić.
Ipak, posao još nije realizovan. Portugalska Braga za Nikolu Stojiljkovića traži oko milion evra, što je za klub sa Marakane prevelika suma.
„Pre desetak dana klub sa Marakane je put Brage poslao ponudu od 500.000 evra, ali je ona odbijena. Crveno-beli se nadaju da se s Portugalcima mogli naći na pola puta, to jest da snažnog napadača dobiju za sumu između 700 i 800.000 evra, pa je u tom iznosu ovih dana poslaza i druga ponuda“, piše Kurir.

Izabrane vesti

Nikola Stojiljković nije imao značajnu minutažu u timu Kajzerija ove sezone. Postigao je samo dva gola i to je karta na koju igraju na Marakani.

(Foto Star Sport)


tagovi

Nikola Stojiljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara