Matic Kotnik
Matic Kotnik

Zvezdina ideja je Kotnik

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.01.19. | 21:35

Ako Borjan ode, jedna od opcija na Marakani je golman Panioniosa

Slovenija se poslednjih godina pokazala kao najbolji izvoznik golmana, a jedan iz te škole lako bi mogao da nastavi karijeru u Srbiji. Radi se o Maticu Kotniku, 28-godišnjem golmanu grčkog Panioniosa i jednom od najboljih čuvara mreže u zemlji Helena, za kojeg se interesuje i Crvena zvezda.

Slovenački portal Ekipa 24 objavio je da se šampion Srbije zanima za nekadašnjeg golmana Dravograda, Celja i Dravinje, ali samo kao za zamenu za Milana Borjana ukoliko ovaj odluči da napusti Beograd do kraja zimskog prelaznog roka.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi i da je Matic Kotnik, koji nema nijedan nastup za seniorsku reprezentaciju Slovenije, želja i Olimpijakosa, takođe kao zamena ukoliko sa Karaiskakija ode jedan od golmana Andreas Janotis.

Međutim, nisu samo beogradski i atinski crveno-beli u igri za njegov potpis. Poslednjih dana Matic Kotnik se našao na meti nemačkog Ingolštata, zatim engleskih timova Bornmuta, Redinga i Brentforda, kao i španskog Eibara i kiparskog Apolona i tri američka MLS ligaša.

Svi oni moraće da zadovolje uslove koji im postave golman i njegovi zastupnici. Iako je procenjen na oko 750.000 evra teško da će Panionios pristati na manje obeštećenje pošto ima sa Kotnikom validan ugovor do juna 2020. godine.

Inače, Matic Kotnik je branio sasvim dobro tokom jeseni u Grčkoj, a na 12 utakmica uspeo je šest puta da sačuva mrežu.

Foto: Screenshot


tagovi

Matic KotnikZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara