Zvezdina meta završila u Čempionšipu

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.07.22. | 17:42

Kolumbijac već u opremi novog kluba

Još zimus se ime kolumbijskog napadača Oskara Estupinjana našlo na listi želja Crvene zvezde.

Tresao je mreže u dresu Vitorije Gimaraeš i bližio se kraju ugovora sa portugalskim prvoligašem. Odbio je sve ponude za produžetak i učinio sebe jako atraktivnom prilikom na letnjoj fudbalskoj pijaci.

Izabrane vesti

Međutim, kako je davao golove, tako mu je i vrednost rasla i išla van Zvezdinih domašaja. Interesovali su se Korintijans i meksički Kruz Azul ali je Estupinjan na kraju završio u Drugoj ligi Engleske.

Hal Siti je pobedio u trci za potpis kolumbijskog golgetera. Iako engleski klub još nije zvanično potvrdio transfer, na internet su već procurile fotografije Estupinjana u opremi popularnih Tigrova.

Estupinjan je prošle sezone dao 15 golova na 28 prvenstvenih mečeva i završio među petoricom najboljih strelaca portugalske Primeire. Usput je dobio i poziv da debituje za reprezentaciju Kolumbije.

U Halu je dočekan kao kapitlano pojačanje s obzirom sa Tigrovi traže centarfora još od januarskog prelaznog roka. Tada im je propao pokušaj da dovedu Aleksandra Pešića. Dogovorili su transfer sa njegovim klubom Karagumrukom ali je srpski napadač odbio selidbu na Ostrvo.


tagovi

Oskar EstupinjanLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara