Zvezdina ozbiljna opcija za špic: Egipatski gorostas iz Brage!

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.07.18. | 00:01

Za njegove usluge ovog leta navodno se interesovao i Olimpijakos, ali će srpski šampion pokušati da reši sutuaciju u svoju korist

Trener Crene zvezde Vladan Milojević je na konferenciji za medije posle utakmice sa Dinamom iz Vranja rekao da klub "targetirao" nekoliko napadača, a kako saznaje MOZZART Sport jedan od njih je napadač Brage Ahmed Hasan Koka (25).

Egipatski gorostas, visok 191 centimetar, predstavlja ozbiljnu opciju za sam špic napada crveno-belih. Za njegove usluge ovog leta navodno se interesovao i Olimpijakos, ali će Crvena zvezda pokušati da reši sutuaciju u svoju korist, iako na stadionu Rajko Mitić smatraju da je njegova cena u ovom trenutku previsoka.

Izabrane vesti

Posle iskustva sa Boaćijem, čiji se povratak na kraju izjalovio, čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana sada znatno opreznije pristupaju pregovorima i neće otvarati karte dok potpis ne bude ozvaničen.

Činjenica je i da je egipatski napadač, kojeg je Braga dovela iz Rio Avea na leto 2015. godine za obeštećenje od 700.000 evra, u značajnom padu u formi. Bljesnuo je u sezoni 2014/2015. kada je postigao 15 golova za Rio Ave u svim takmičenjima, posle čega je stigao u Bragu. U prvoj sezoni u novom klubu dao je 14 golova, ali je onda pao u senku. Prošlu sezonu je završio sa šest postignutih golova na 34 bastupa u svim takmičenjima.

Ahmed Hasan Koka karijeru je počeo u Al Ahliju, ali je prvi profesionalni ugovor potpisao u Rio Aveu. Pored igre glavom, koja mu je važno oružje u igri zbog visine, odlikuje ga i odlična kretnja u šesnaestercu, a poseduje i razoran udarac levom nogom. Ukoliko bi pronašao sebe na stadionu Rajko Mitić i došao do prave forme, mogao bi da bude kapitalno pojačanje za Crvenu zvezdu u ovoj sezoni.

Foto: Action images


tagovi

Ahmed Hasan Koka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara