Pedro Konde
Pedro Konde

Zvezdina poslednja ponuda Kondeu - 480.000 + 100.000 + 150.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.08.18. | 16:15

Sada sve zavisi od Španca

Crvena zvezda ulazi u vremenski cajtnot kada je u pitanju potraga za novim napadačem. I dalje se čeka odgovor iz Grčke od napadača Pas Janjine Pedra Kondea koji se još nećka. Pre nekoliko dana se pričalo i pisalo da je srpski šampion odustao od namere da angažuje španskog napadača, ali očigledno odgovorni sa Marakane su odlučili da još jednom pokušaju.

Posebno, što nemaju mnogo drugih opcija u igri, tačnije igrača koji bi mogli da uokvire u skromnu finansijsku konstrukciju. Argentinac Soldano i Hasan iz Brage su suviše skupi, povrtak Boaćija odavno nije realan, pa su prema informacijama iz Grčke crveno-beli poslali poslednju ponudu za iskusnog centarfora. Po sistemu - uzmi ili ostavi. 

Izabrane vesti

Crveno-belima se žuri, poslednji rok za registraciju novog igrača za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona je 24 časa uoči sledeće utakmice, u ovom slučaju ponedeljak do 20.30 časova. Dok Španac razmatra opcije koje su pred njim (piše se i o ponudama Notingem Foresta i jednog saudijskog kluba), iz Grčke stižu nove informacije o posednjoj i konačnoj koju je Zvezda poslala na adresu 30-godišnjeg napadača.

Naime, prema informacijama grčke Gazete, rukovodstvo crveno-belih odlučilo je da učini Kondea jednim od najplaćenijih fudbalera u svom timu, pa mu je poslalo zaista lepu ponudu za naše uslove, a ona glasi: 480.000 evra po sezoni, plus 100.000 za potpis i zaista lep bonus od 150.000 evra u slučaju da crveno-beli zaigraju u grupnoj fazi Lige šampiona ove jeseni. Naravno, Konde bi u tom slučaju dobio i neke "skrivene" bonuse u zavisnosti od broja postignutih golova i asistencija. 

Takođe, ukoliko Zvezda na kraju završi u grupnoj fazi Lige Evrope, Pedru Kondeu bi pripala suma od 100.000 evropskih novčanica na ime bonusa.

Podsetimo, Pas Janjina je već pristala da proda Kondea beogradskom timu za obeštećenje od 600.000 evra. Ta cifra bi bila isplaćena u dve rate. Sada je sve isključivo na fudbaleru i njegovim menadžerima od kojih u Ljutice Bogdana očekuju odgovor što pre. Tačnije - odmah.

Foto: Screenshot


tagovi

Pedro KondeLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara