Stefan Hajdin u duelu sa El Fardu Benom
Stefan Hajdin u duelu sa El Fardu Benom

Zvezdina slagalica za Voždovac: Debituje Hajdin! Ko će na desno krilo?

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.03.18. | 16:53

Crveno-beli ponovo ulaze u naporan ritam, čeka ih i veliki derbi u Novom Sadu

Teško da je to konstatovati, tim pre što nas tek očekuju dueli u plej-ofu, ali u narednih sedam dana fudbaleri Crvene zvezde mogu da naprave ogroman korak ka osvajanju šampionske titule. Crveno-beli imaju 11 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, sutra ih čeka meč sa starim dužnikom Voždovcem, a potom putuju u Novi Sad... Šest bodova iz tih duela zadržali bi osmahe na Marakani.

Biće to odličan poligon da Vladana Milojevića dobro iskombinuje i raspodeli minutažu igračima. Na prvi pogled crveno-bele očekuje teži izazov na Karađoređu, ali...

Izabrane vesti

Trener crveno-belih Vladan Milojević uvek na prvi naredni meč gleda kao na presudni... Utakmica sa Zmajevima biće idealna prilika da u postavu vrati Filipa Stojkovića i Damijana Le Taleka koji su odmarali u Subotici. Poštedu bi mogao da dobije levi bek Milan Rodić kojeg bi premijerno trebalo da odglumi Stefan Hajdin.

On je ostavio solidan utisak tokom priprema u Antaliji. Međutim, još nije dobio minute u zvaničnim mečevima, ali postoji izgledi da ga publika u Ljutice Bogdana sutra vidi na delu.

Očekuje se da u veznom redu ponovo bude ispoštovan Nenad Milijaš. O tome je na današnjoj konferenciji za medije govorio trener crveno-belih Vladan Milojević. Sunce startne postave ponovo bi moglo da ugreje Uroša Račića. Siguran je Branko Jovičić.

U postavu se vraća i Nemanja Radonjić kako bi uhvatio zalet za derbi u Novom Sadu, dok je neizvesno ko će delovati po desnom boku u tandemu sa Filipom Stojkovićem. Videćemo hoće li Milojević sačuvati Srnića od napora i na toj poziciji iskoristiti mladog Luku Ilića.

Napad će predvoditi najbolji strelac lige Pešić. Šansu sa klupe čekaće El Fardu Ben.


tagovi

Nenad MilijašEl Fardu BenVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara