Zvezdine šanse sve manje, i APOEL hoće Stojiljkovića!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.06.18. | 10:59

Ponuda šampiona Kipra najviše zaintrigirala maštu vodećih ljudi Brage

Kako vreme odmiče, sve je izvesnije da od povratka Nikole Stojiljkovića u Srbiju neće biti ništa.

Crvena zvezda jeste dobila potvrdan odgovor od nekadašnjeg centarfora Čukaričkog, što je slamka za koju se odgovorni u Ljutice Bogdana još drže, ali finansijski momenat značajno će uticati na realizaciju ovog posla. Braga traži između 2.500.000 i 3.000.000 evra, što je novac koji Zvezda nema, zbog čega je transfer u inostranstvo, čini se, sve realnija opcija. 

Izabrane vesti

Poslednjih dana se u vezu sa Stojiljkovićem dovodili kiparski Apolon i bečki Rapid, a u današnjem izdanju portugalskog dnevnika A Bola otkriveno je da Braga ima još jednu zanimljivu ponudu - kiparskog Apoela! Mada se nije ulazilo preterano u detalje, verovatno i najuticajniji sportski list u Portugaliji tvrdi da je ponuda kiparskog šampiona najviše zaintrigirala Bragine vodeće ljude i da je istu lično dostavio prvi čovek Apoela - Prodromos Petrides. 

To je sve što je otkriveno, zasad. Podsetimo, Zvezda je prvobitno nudila Bragi 800.000 evra za Stojiljkovića, potom je pokušala i sa pozajmicom, ali u Bragi žele da prodaju Stojiljkovića i novac iskoriste za jačanje tima. 

Ako je tako, onda Crvena zvezda nema mnogo izbora nego da se okrene drugim rešenjima. Vreme će pokazati da li je zaista tako. 

Foto: Action Images


tagovi

Nikola StojiljkovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara