Zvezdini navijači u Liverpulu nude 500 evra za karte

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.10.18. | 17:11

Zabrinutost među domaćin pristalicama

Crvena zvezda ima zabranu od dve utakmice organizovanog vođenja navijača na evropskim mečevima, ali to onim upornim pristalicama srpskog šampiona očigledno ne predstavlja nikakav problem, što se moglo videti i na gostovanju crveno-belih u Parizu.

Navijači Crvene zvezde na sve načine žele da se nađu i na tribinama Enfilda, što pokazuje i pisanje portala Liverpul Eho koji je dobio informacije od domaće publike da pristalice srpskog šampiona nude 500 evra za dve ulaznice.
"Jedan čovek mi je prišao, morao bi da ima 20.000 evra kod sebe, jer mi je tražio da kupi što više karata. Nisam bio previše zabrinut zbog toga što mi se približavao, ali pošto sam Liverpulov navijač već 25 godina, cela ideja je da navijači budu razdvojeni. Vi ne znate šta bi moglo da se dogodi, jer je 500 evra značajan novac, zabrinjavajuće je to što bi određeni broj navijača Crvene zvezde mogao da bude prisutan među domaćom publikom", rekao je jedan navijač Liverpula.

Izabrane vesti

Drugi, koji je kupio karte za svoja dva sina, takođe je izrazio zabrinutost zbog mogućnosti da se na tribinama nađu gostujući navijači.
"Upozoravam svoje sinove da izađu sa stadiona ukoliko izbiju nevoje. Ako navijači Crvene zvezde budu na glavnoj tribini i izbije tuča, zabrinut sam i zbog toga što će to biti Liverpulova krivica", dodao je on.

Liverpul Eho je kontaktirao i ljude iz kluba za komentar, a dobili su odgovor da je Mersisajd policija preduzela sve neophodne mere za obezbeđivanje večerašnjeg meča, kao i da su angažovani dodatni policajci koji će biti prisutni u centru grada i na Enfildu.

Supervizor organizacije utakmice Pol Vajt poručio je da je pripremljena sveobuhvatna policijska operacija u saradnji sa srpskim organima reda, kako bi se sprečila svaka neželjena situacija ove večeri.

Foto: Action images


 


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara