Zvezdino širenje rostera: Gazda Jovančić i brojke Dejana Joveljića

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.07.18. | 09:27

Uspešan debi imao i Milan Jevtović

Da je mogao da izabere strelce golova protiv Dinama iz Vranja trener Crvene zvezde Vladan Milojević bi uperio prst ka njima trojici. Vezista Dušan Jovančić i krilni fudbaler Milan Jevtović su prvenstvenu premijeru obeležili na najbolji mogući način – loptom u mreži rivala.

Mladi Dejan Joveljić nastavio je da koristi šansu i stigao do četvrtog gola u seniorskom timui sačuvao odličan prosek, pošto je pet puta oblačio dres matičnog kluba kao senior... U najkraćem Dinamo je predstavljao dobru proveru za širenje rotacije.
„Bitno je da smo lepo započeli sezonu i da se niko nije povredio. Idemo dalje, brzo nas očekuju nove utakmice, nastavićemo naporno da radimo. Mnogo mi znači gol, za golove živim, oni su moj život, presrećan sam. Posvećujem ih porodici i navijačima. Dosta je novih igrača danas igralo, svi su se odlično pokazali, čestitam i Dušanu i Milanu na golovima. Hvala Ebisiliu na asistenciji, mislim da sam rutinski reagovao, poslao golmana na drugu stranu i zatresao mrežu“, poručio je Joveljić koji je imao još nekoliko prilika da zatrese mrežu.

Izabrane vesti

Ipak, utisak meča je partija Dušana Jovančića. Visoki vezista je napraviko razliku u trenucima kada se Dinamo otimao. Ne govorimo samo o vodećem pogotku, već činjenici da je bio dominantna figura na terenu.
„Mnogo mi znaći što sam na debiju dao gol, ali i što smo pobedili i napravili dobru uverturu za Suduvu. Probali smo da napadnemo od početka, oni su imali stativu, ali mi smo do kraja bili bolji i zasluženo pobedili. Drugim golom smo otklonili sve dleme oko pobede. Nisam očekivao gol, ne postižem ih često, ali mnogo mi je drago što se to desilo. Znači nam i što nismo primili nijedan gol u ove tri utakmice. Naša taktika nije da branimo svoj gol nego da postignemo gol više, to ćemo pokušati i u utorak“, poručio je Jovančić.

Utisak je upotpunio pridošlica iz Antalije Milan Jevtović. U prvom poluvremenu ga nije hteo gol,  ali sve je to nadoknadio u finišu. Poslao je kiflu iza leđa golmana Dinama.
„Odigrali smo dobru utakmicu, stvorili smo veliki broj šansi, postigli tri gola i na kraju pobedili. Zaista sam srećan i zadovoljstvo mi je što sam postigao gol na debiju na Marakani. Iskreno, ovako sma zamišljao svoj debi pred Zvezdinim navijačima, tako da sam ostvario svoj san. Gol posvećujem porodici. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da ćemo igrati sve bolje. Zadovoljan sam kako sam odigrao, imamo veliki fond igrača i svako će pokušati da iskoristi priliku kada je dobije. I Jovančić je dobro odigrao, postigao je gol, mi novi igrači smo odlično prihvaćeni, osećamo se kao da smo dugo ovde i lakše nam je da igramo“, dodao je Jevtović.


tagovi

Milan JevtovićDejan Joveljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara