Zvezdino zagrevanje za Pariz: Kafu ponovo na delu, Milojević nastavlja da rotira

Vreme čitanja: 3min | sub. 29.09.18. | 08:34

Lučanci poslednja provera za srpskog šampiona uoči utakmice drugog kola elitnog takmičenja

Crvena zvezda je ušla u paklenu seriju utakmica, pa sve do naredne reprezentativne pauze neće imati vremena za predah. U sredu je odigran meč odloženog petog kola s Napretkom u Kruševcu, a već u večeras (20.30) ekipu Vladana Milojevića očekuje okršaj sa Mladosti iz Lučana na stadionu Rajko Mitić, koji stiže kao uvertira za meč drugog kola Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena na Parku prinčeva.

Okršaj s Lučancima je od velike važnosti za srpskog šampiona, ne toliko zbog utakmice u Parizu, koliko zbog daljeg raspleta šampionske trke. Crveno-beli iza sebe imaju burnih sedam dana, važno slavlje u Kruševcu i sa novim slavljem žele da u potpunosti vrate mirnoću u svoje redove.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi u kojoj će meri Vladan Milojević kombinovati u ovoj utakmici, ali jasno je da hoće, pošto je još pred utakmicu sa Kruševljanima izjavio kako želi da razigra sve igrače, odnosno da će promena biti u svakom narednom meču. Na to su se i nadovezali i brojni pehovi. Povređen je Vujadin Savić, a nedovoljno spremni Rodić, Boaći, Stojiljković, Krstičić Većina njih će biti spremna tek za Pari Sen Žermen.
"Vujadin Savić je u četvrtak odradio prvi trening i počinje polako da ulazi u ritam. Takve povrede kao što je njegova iziskuju vreme, a mi sve imamo samo vreme nemamo. Nikola Stojiljković je počeo da povećava obim treninga, Nenad Krstičić je imao problema i takođe je u četvrtak lagano trenirao, Ričmond Boaći je povređen posle derbija, a imamo malih problema i sa Milanom Rodićem", rekao je Vladan Milojević.

Strateg crveno-belih će večeras izvesti sličan tim kao onaj u Kruševcu, ali bi na teren ponovo mogao Goran Čaušić, kao i Stefan Hajdin, kojeg nije bilo na terenu još od četvrtog kola i utakmice sa Spartakom na našem najvećem stadionu.

U Kruševcu su priliku iskoristili neki drugi igrači, sjajne golove su postigli Gobeljić i Jevtović, kao i Veljko Simić. Crvena zvezda je dobila četiri od pet poslednjih međusobnih utakmica sa Lučancima, dok je samo jednom bilo nerešeno. U pitanju je utakmica iz decembra 2016. godine na stadionu Rajko Mitić, kada je bilo 2:2.
"U goste nam dolazi jako dobra ekipa, čiji se kontinuitet vidi po dobrim rezultatima. Mladost je pre dve godine izborila učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prošle je došla do finala Kupa Srbije. I ove sezone ima velike ambicije u domaćim takmičenjima i sazrela je za velike domete. Ekipa iz Lučana ima trenera Nenada Milovanovića sa najdužim stažom u domaćem prvenstvu i jasno se vidi pečat njegove filozofije, jer uvek zna šta hoće. Nikada nam nije bilo lako protiv Mladosti, ni u Lučanima, ni ovde ", rekao je Milojević.

Sudija ove utakmice biće sudija elitne grupe Fudbalskog saveza Srbije Aeksandar Vasić iz Novog Žednika, a pomagaće mu Dejan Potočan i Srđan Milutinović.

CRVENA ZVEZDA - MLADOST 20.30 (TV Arenasport 1)

Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik)

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Hajdin - Čaušić, Jovičić - Kafu, Ebisilio, Simić - Pavkov.

MLADOST LUČANI (4-1-4-1): Rosić - Leković, Sinđelić, Milošević, Andrić - Pejović - Jovanović, Radovojević, Tumbasević, Pavlović - Golubović.

SRBIJA 1 - 10. KOLO

Subota
20.30: (1,17) Crvena zvezda (7,00) Mladost Lučani (12,0)

Nedelja
15.00: (1,65) Proleter (3,45) Zemun (5,40)
15.00: (2,75) Spartak Subotica (2,80) Vojvodina (2,75)
19.00: (1,70) Bačka (3,40) Rad (5,00)
19.00: (2,00) Dinamo Vranje (3,20) Mačva (3,70)
19.00: (1,60) Voždovac (3,50) Radnik Surdulica (5,90)
19.00: (2,60) Napredak (3,00) Čukarički (2,75)
19.00: (5,00) Radnički Niš (3,45) Partizan (1,70)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action images


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara