Komentari na vest

Ivanović o sjajnom šutu za tri: Velike su razlike u ABA ligi i Evroligi

b

blvkbz

pre preko 1 godinu

Ubedljiv poraz, 6 razlike, ne razumem?
T

Tincipu huligans

pre preko 1 godinu

Problem u evroligi je Kampaco treninzi se rade sa Kampaco a evroliga se igra bez Kampaca od kad je on dosao nasi napadi u evroligi su sve losiji
x

xhee

pre preko 1 godinu

Otkud ti znas da se pripreme za EL rade sa Kampacom???
s

smesan si druze

pre preko 1 godinu

kada ste bez Campaza vezali 6/7 pobeda od dolaska Ivanovica nije bilo problema, Nedoviiiicccccc trojka........Ne moze sve na srecu, sad ste tu gde vam je mesto...Dzabe sve, F8 nije za vas, osim redovni UCESNICI niste nista u evropskoj kosarci,samo ucesnici....A i fmp je pun stranaca, povucite nekog odande, gori od Raduljice , Kuzmica, Dobrica ne moze biti..
m

ma zna

pre preko 1 godinu

ovo je nadimak Ivanovica, njegov komentar. Sretne vam rane junaci...
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Realno u EL i nemamo igru koja se bazira na izradjenim pozicijama za tri.Veći broj pokusaja za tri u EL je iz neizradjenih pozicija ili iz očaja.Nekada imam osećaj da Ivanović ne dozvoljava da se šutira za tri osim kada nema izbora.
M

MarkoTB

pre preko 1 godinu

Podrška!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

PODRŠKA ZA DUŠKA IVANOVIĆA 💪 Ne znam čemu panika. Niko nije ni očekivao da idemo na F4. Pa šta ako se ne udje u top 8. Meni je najvažnije da opet osvojimo tripletu. Najvažnije je da budemo prvi na tabeli na kraju Aba lige, da bi imali prednost domaćeg terena u Aba i domaćem plej ofu. A u Aba ligi smo u boljoj poziciji od partizana jer imamo poraz manje i veliku razliku iz medjusobnog duela. SLAVIĆE SE TRIPLETA OPET NA KALIŠU.
w

wadde

pre preko 1 godinu

Ma sve je to ok taj cuveni kalemgdan i proslava aba lige al zar nije vise smorilo to? Mene to vise ne radi vec gledam samo evroligu jer me ona zanima a aba ko aba...ocekujem plej of pa da se potucemo sa realom fenerom barsom i da dobijemo sto da ne pa fajnar for zasto da ne...kao navijaca zvezde me to zanima a ne aba ali kakvi se potezi vuku tokom leta sa pojacanjima ne cudi me ovo...da nije doveden vildoza pa ivanovic za trenera ne bi 5 pobeda imali u eu
p

perinco

pre preko 1 godinu

Ma da bre!Deset godina borba za top 16,sto bi se trudili za nesto vise kad neide!?
D

Dan123

pre preko 1 godinu

A zbog cega vam je cilj titula u ABA ako svake godine igrate EL bez ambicija za top 8?
Č

ČEKAJ

pre preko 1 godinu

A zasto osvajate Aba ligu kad su svaku utakmicu sudije protiv vas i Evroliga je protiv vas,da bi i sledece sezone igrali Evroligu da vas mrze opet svi, pa vi onda idete protiv sebe.
A

Atila17 1

pre preko 1 godinu

Pa ti čoveče nemaš pojma gde ti je adresa
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@@@. Rekao sam da niko nije očekivao F4 a ne F8. Pogotovo posle starta 1:6. Meni i Aba i domaća titula znače mnogo. Od plasmana u EL najviše očekujem sledeće sezone, kada Duško odradi pripreme i selektira ekipu, nadam se ostanku Kampaca, Vildose i Nedovića sledeće sezone.
o

ocekuje sl.sezone

pre preko 1 godinu

kk sl. sezona...pa od 2011- te ocekujes sve sl.sezone ..
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Ti sutevi za 3 poena mnogo fale u EL zadnjih nekoliko kola,a da ne kazem koliko nam fali majstor kosarke.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Оно што су причали Касун и још неки други играчи о твоме понашању и иживљавању над играчима, нисам веровао али твоје понашање данас према бентилу кога у 2 мин двапут уводиш па изводиш из игре, јасно указује на то! Зато те и буше неки играчи, ниси тога, свестан у свом заносу даси велечина, и као све тисе може!
x

xhee

pre preko 1 godinu

Bentil i njegove 3 izgublene lopte u prvom poluvremenu su dovoljni da ne igra naredna dva meseca, a ne samo za izvođenje iz igre.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Слободно ми лупајте минусе, можете до сутра, јер од камена невидите планину. Како неразумете дасу све наше слабости испливали на површину на утакмици са партизаном. Они су нас добили на, нашем паркету после 7 год, осетили су где смо рањиви, каква триплета престаните са ложењем?
2

244643

pre preko 1 godinu

Лепиии ајде прво правопис, па ће остало само доћи , жив био