vest

9

GRČKI KINO, nova igra u MOZZARTU: Sreća se piše brojevima!

13.05.2013 13:33 | mozzartsport.com

Od petka 10. maja u svakodnevnoj neprekidnoj ponudi igara u MOZZARTU je i GRČKI KINO – igra za klađenje na brojeve sa izvlačenjem na svakih 10 minuta

Grčki kino

Novo u svakodnevnoj ponudi igara u MOZZARTU - GRČKI KINO, igra za klađenje na brojeve sa izvlačenjem na svakih 10 minuta. Prvo izvlačenje je u 8 časova, poslednje u 21 čas. Izvlači se 20 od ukupno 80 kuglica, ukoliko pogodite do osam izvučenih brojeva, uz minimalnu uplatu od 30 dinara, jedina vaša briga biće kako, gde i s kim ćete potrošiti dobitak!

Maksimalna isplata za GRČKI KINO i igre klađenja na brojeve iznosi 1.000.000 dinara.

Uz svakodnevna neprekidna izvlačenja, brojne kombinacije, povećane šanse za dobitak, sigurnu isplatu i vaše prave brojeve svaki dan je prilika za testiranje šansi i sreće. Izborom brojeva, preciznim proračunima ili čistom srećom GRČKI KINO pruža priliku za milionski dobitak na svakih 10 minuta.

Sigurni smo da će GRČKI KINO uneti mediteransku klimu u naše krajeve i da će ovo leto biti uzbudljivije uz novu igru u ponudi.

Svaka igra i brojevi su vaš izbor, a odbrojavanje počinje!

Ostaje pitanje: Da li možete da brojite do milion?

IGRAJTE GRČKI KINO!

komentari

Losmi
20.08.2013 15:21
a sto ne mogu da uplatim preko neta , sve mi izlazi neko sranje , kao minimalna uplata po kom . 1.oo ?? ne razumem :D
igra
19.08.2013 15:48
postavi te izvlacenje kao u kladionici a ne samo rezultate
9 komentara

ANALIZZA: Zvezdina bitka za licencu

Kako je redakciji MOZZART Sporta potvrđeno iz više izvora, od ljudi koji su imali „čast“ da se rvu sa disciplincima evropske kuće fudbala, najtrofejniji srpski klub opet bi mogao da se provuče na teškom ispitu u Nionu. Ipak, bojazan pojačava činjenica da je Crvena zvezda pod uslovnom kaznom, a ima još indicija da bi naredni korak UEFA mogao da bude poguban za srpski fudbal. I to baš u trenutku kada je blizu Ljutice Bogdana davno izgubljeni trofej namenjen prvaku Srbije!

Kori Bruer - Zvezda sa deponije

Kada igrač ubaci 51 poen na utakmici najjače lige sveta, neminovno ulazi u žižu NBA poklonika širom planete. Ipak, priča o Koriju Brueru, asu Timbervulvsa koji je eksplodirao protiv Hjustona, bila je zanimljiva još otkako je sa velikim uspehom igrao za Univerzitet Florida

najnovije vesti

iz drugog ugla