Aber iz Crne Gore: Trinkijeri napušta Partizan?! Iz Humske stigao demanti...

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.19. | 14:44

“Svako ima pravo da komentariše šta želi, važno je šta je istina – a šta ne“, odgovara Ostoja Mijailović

Mnogo je teških reči izgovoreno pre, tokom i posle završetka ovogodišnjeg plej-ofa, a scene iz finalnih okršaja Crvene zvezde i Budućnosti u Beogradu i Podgorici i dalje su tema brojnih analiza i diskusija

U redovima Budućnosti i dalje su pri stavu da Crvenoj zvezdi treba da se oduzme titula šampiona Jadranske lige i da su napadi huligana na košarkaše podgoričkog tima poslali negativnu sliku u košarkašku Evropu i da bi zbog toga Jadranska liga mogla da izgubi ugled koji ima. S Malog Kalemegdana ukazali su na to da su Zvezdini košarkaši imali drastično lošiji tretman u Podgorici, zbog čega su najavili žalbe najvišim organima.

Izabrane vesti

U tom kolu teško je doneti ispravan sud, mada se sada veliki pritisak svaljuje na upravu ABA lige. Sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović je tokom gostovanja u emisiji "Načisto" autora Petra Komnenića na televiziji Vijesti izneo saznanje koje je podelilo javnost u regionu - Andrea Trinkijeri napušta Partizan nezadovoljan dešavanjima u finalnoj seriji. 
"Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari, to treba sprečiti. Kada ovakvu ABA ligu napuštaju ozbiljni treneri koji su sa ozbiljnim klubovima u ozbiljnim ligama osvajali trofeje, šta će se desiti onda ako ne bude ABA lige. Onda nema košarke", izjavio je Pajović za Vijesti.

Ubrzo pošto je Pajović obelodanio gotovo senzacionalnu vest, iz Humske 1 stigao je demanti...
"Svako ima pravo da komentariše šta želi, važno je šta je istina – a šta ne. Andrea Trinkijeri ima ugovor sa Partizanom još dve godine", poručio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović za Hotsport.

Zbog toga je Pajovićeva izjava probudila dozu sumnje u košarkaškim krugovima. Da li je dugogodišnji sportski direktor Budućnosti izjavio ono što jeste kako bi dodatno svalio pritisak na čelnike Jadranske lige i Crvenu zvezdu, ili zaista u rukama drži tako jakog aduta i informaciju kakvu dosad niko nije čuo. 

Pogledajte i emisiju u kojoj je gostovao Gavrilo Pajović:

Foto: Star Sport


tagovi

Andrea TrinkijeriGavrilo Pajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara