Aleksa Avramović blizu prelaska u Unikahu

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.06.19. | 19:35

​Srpski košarkaš napustio Vareze nakon tri godine

Nedavno je Dragan Milosavljević potpisao novi ugovor sa Unikahom na dve godine i tako rešio dileme po pitanju kluba za skoriju budućnost. No, verovatno se nije nadao da bi u istoj sezoni mogao da dobije i društvo u vidu košarkaša iz naše zemlje. Kako navode španski mediji, Aleksa Avramović nalazi se na pragu potpisivanja ugovora sa istim ovim klubom.

Srpski reprezentativac je nakon tri godine napustio italijanski Vareze. On je u minulim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini bio jedan od ključnih igrača Đorđevićeve selekcije, a pogodio je i odlučujuću trojku na meču protiv Austrije na gostujućem parketu.

Izabrane vesti

Što se tiče njegovog učinka u Palakanestru, prethodne sezone je bio prilično dobar. On je u proseku beležio čak 17,7 poena po utakmici, a na to treba dodati i tri asistencije. Može se reći da je bio veoma precizan i sa distance, pošto je pogađao trojke sa uspešnošću od 40%.

Kako zaključuju španski mediji, Avramović bi mogao da bude odlična zamena za Sasua Salina, kojem je istekao ugovor i koji će verovatno napustiti klub tokom leta.

Avramović je karijeru započeo u Čačku u ekipi Borca, a jednu godinu proveo je i u OKK Beogradu.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara