Alimpijević: A sad, pamet u glavu

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.02.18. | 20:48

Strateg Zvezde smatra da ništa još nije gotovo u borbi za prvo mesto na Jadranu

Crvena zvezda se vratila na lidersku poziciju u Jadranskoj ligi pobedom nad FMP-om iz Železnika, ali trener Dušan Alimpijević upozorio je da ekipa ne sme da se opusti u poslednja tri kola i ugrozi sadašnji status.
"Rekao sam posle utakmice u Podgorici da je realno da Budućnost ima najveće šanse, ali je bilo realno da kažem da ima još mnogo da se igra. Tako je i sada, sada je realno da se kaže da ima još mnogo da se igra i nije gotovo. Moramo da budemo pametni i smireni, stabilni i da iskoristimo to. Gledajući samo u svoje dvorište, kao i do sada. Mislim da sve što se događa, događa se zasluženo”, rekao je Alimpijević na konferenciji za novinare posle meča u Železniku.
Trener Zvezde pohvalio je FMP, svoj bivši klub, uz konstataciju da je u dosadašnjem toku sezone imao dobre rezultate.
"Učinili su utakmicu zanimljivijom u prvom poluvremenu, dok su mogli fizički da se nose, po mom mišljenju. Posle toga se napravila razlika zahvaljujući toj fizičkoj razlici. Ono što je dobra stvar za nas je da što smo protiv dobre ekipe, koja je pre ovoga imala potpuno iste šanse kao Partizan da se plasira u plej-of, uspeli da raspodelimo minutažu", rekao je Alimpijević.

Feldin je danas odigrao prvi put posle povrede, dok je Pero Antić preskočio i ovaj duel.
"Pero je na poštedi do petka, od tada se priključuje ekipi na treninzima. Naravno da će mu posle ovako duge pauze trebati ne malo vremena da se vrati u takmičarski ritam, ali naši planovi su da bude spreman za polufinale, a verujem, i finale kupa", rekao je Alimpijević.

Izabrane vesti

On je dodao i da je večeras smanjio minutažu Matijasu Lesoru.
"Matijas do sada nije propustio nijednu utakmicu i procenili smo da bi ovo bila dobra utakmica da se propusti. Sem toga, trener je pre utakmice odradio ozbiljan trening sa njim ovde u hali. Zato je odigrao samo treću četvrtinu, onda kada smo napravili bitnu razliku", rekao je zaključio je Alimpijević.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Dušan Alimpijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara