Alimpijević: Borac je vrlo nezgodan

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.04.18. | 15:02

Crveno-beli sutra gostuju neporaženim Čačanima u grupi A Superlige

Košarkaši Crvene zvezde uspešno su započeli takmičenje u Superligi Srbije. Crveno-beli su bili bolji od Mladosti iz Zemuna, a potom i od Mega Bemaksa u dvorani  Aleksandar Nikolić . Sada im sleduje prvo gostovanje i to Borcu iz Čačka, koji je pobedio Tamiš i Zlatibor.

Crvena zvezda i Borac Čačak su jedine dve neporažene ekipe posle dva odigrana kola u grupi A Superlige Srbije.
’’Borac je pokazao veliku ozbiljnost u pristupu takmičenju u prva dva kola Superlige Srbije. Sve što su uradili tokom ove sezone pokazuju da neće biti lako protiv njih, a naročito ne u Čačku gde publika voli košarku i zna košarku i uvek ispuni dvoranu do poslednjeg mesta. Igrali su završnicu ABA 2 lige, bili prvi u ligaškom delu sezone i zaslužuju maksimalno poštovanje za sve što su uradili do sada. Ipak, naše ambicije su jasne u ovoj utakmici’’, istakao je strateg Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Svoja očekivanja pred meč u Čačku izneo je i prvotimac crveno-belih Marko Kešelj.
’’Veoma nezgodno gostovanje je pred nama. Borac je odličan tim što je pokazao svojim učešćem u ABA 2 ligi i u prva dva kola Superlige Srbije. Drago nam je što ćemo izvesno igrati utakmicu pred punim tribinama. Poznato je kakvu atmosferu prave Čačani i koliko vole košarku’’, rekao je Kešelj.


tagovi

Dušan Alimpijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara