Alimpijević: Dobro smo se pobili

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.03.18. | 21:34

Poznata i težina povrede Pere Antića

Nije imao za čime da žali trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević. Da su ovako igrali u Baru crveno-beli bi već bili u finalu Jadranske lige. Da su imali energiju kao protiv Reala na nekim drugim mečevima crveno-beli bi imali koju pobedu više u Evroligi.
„Zbog ovakvih stvari košarka je lepa igra. U prvom meču smo imali sreće, sada nismo. Odlučio je jedan šut. Čestitke Realu i čestitike Luki koji je pokazao zašto je veliki igrač. Odigrali smo dobar meč, nismo se obazirali na to ko nam nedostaje. Oni su imali više motiva, ali smo ozvukli energiju. Sportski smo se pobili. Dobrić je odigrao odličnu odbranu, Dončić je veliki zato što pogađa ovakve šuteve. Celu utakmicu smo ga jurili da bismo ga umorili. A on je bio odmoran za poslednji šut“, rekao je Alimpijević.

Međutim, zna se šta je prioritetni zadatak crveno-belih u ovoj sezoni.
„Da bi ovih 11 pobeda dobilo potvrdu moramo da osvojimo Jadransku ligu. Osciliramo, idemo gore-dole, jer ovo je prva godina ciklusa. Žalim za tim što nismo imali više ovakvih utakmica, na jednu loptu. Fajterskih utakmica. Mi smo naterali Real Madrid na dve utakmice da igram na jednu loptu sa nama“.

Izabrane vesti

On je pohvalio učinak slovenačkog centra.
„Omić već ima standard, vraćam mu se za dobar rad na treninzima“.

O povredi Antića koji je tokom večerašnjeg meča imao čizmu.
„Bliži je da ne igra protiv Mornara“.


tagovi

Dušan Alimpijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara