Alimpijević nije više trener Zvezde!

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.05.18. | 16:37

Sporazumni raskid saradnje, Milenko Topić trener u narednom periodu

Dušan Alimpijević više nije trener Crvene zvezde! Mladi trener je posle višesatnog sastanka sa klupskom upravom odlučio da sporazumno raskine ugovor, a šef struke u narednom periodu postaće njegov dosadašnji pomoćnik Milenko Topić!

Ovakav scenario mogao je da se očekuje posle velike rezultatske krize u kojoj se našao klub u poslednjim mesecima. Iako je problema bilo još i pre završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu Crvena zvezda od finalne serije Jadranske lige i poraza od Budućnosti više nije isti tim. Posle dešavanja u Podgorici Crvenu zvezdu napustili su Dilan Enis i Milko Bjelica, a dovedeni su Filip Čović i Aleksa Radanov.

Izabrane vesti

Dušan Alimpijević je nakon poraza od Mega Bemaksa najavio razgovor sa prvim čovekom kluba Nebojšom Čovićem, a tokom dana odlučeno je da je za obe strane najbolje da se saradnja završi. Podsetimo, Alimpijević je i posle iznenađujućeg poraza od Borca u Čačku ponudio ostavku, ali je uprava tada odlučila da mladom treneru pruži maksimalnu podršku. Ipak, poraz od Mege bila je kap koja je prelila čašu. 

Crvena zvezda će u narednom periodu preći u ruku legendarnog asa koji do ovog leta nije imao ozbiljniji trenerski angažman. Ove sezone Milenko Topić je crveno-bele vodio u drugom poluvremenu utakmice protiv Olimpijakosa u Beogradu, pošto je Alimpijević zaradio isključenje.

Milenko Topić će za zadatak imati da trgne ekipu, presloži snage i pokuša da sezonu završi odbranom srpskog košarkaškog trona. 

Kako MOZZART Sport saznaje, klub će već danas krenuti u potragu za trajnim rešenjem za narednu sezonu.


tagovi

Dušan AlimpijevićNebojša ČovićMilenko Topić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara