Alimpijević: Ovo je 1/5

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.03.18. | 21:35

"Atmosfera je bila divna i nije isto igrati u ovakvom ambijentu i nekim drugima koje smo imali", rekao je trener crveno-belih

Crvena zveda je odradila posao više nego dobro i savladavši Mornar s 91:63 uspešno odradila posao za 1:0 u polufinalnoj seriji ABA lige.

Izabrane vesti

Dušan Alimpijević je posle meča bio zadovoljan igrom svog tima, istakao je i "par nelogičnosti" što se verovatno odnosilo na igru njegovog tima u trećoj deonici, ali je i pohvalio navijače koji su ispunili dvoranu Pionir.
Voleo bih da se zahvalim svima koji su večeras došli. Atmosfera je bila divna i nije isto igrati u ovakvom ambijentu i nekim drugima koje smo imali. Mi smo se borili za ovako nešto, ljudi su to prepoznali i hvala im puno. Ovo je jedna utakmica u nizu, nama treba pet pobeda da bismo došli do krajnjeg cilja. Utakmica je imala pozitivan tok, osim par nelogičnosti. Zaboravljamo sve od večeras jer takmičenje ide dalje. Čeka nas utakmica u Baru koja neće biti ni malo laka. Pavićević je sjajan trener i mnogo mi je drago što je imao ovakav doček. Čestitam Mornaru, treneru, igračima i rukovodstvu jer jesu najprijatnije iznenađenje lige“, rekao je Alimpijević posle utakmice.

Novinarima se posle utakmice obratio i trener Mornara Mihailo Pavićević.
I u najavi utakmice sam rekao da ćemo probati, ali da sve zavisi od Crvene zvezde. Oni su nametnuli jak ritam, a mi se nismo snašli. Pred ovu utakmicu plašio sam se i Crvene zvezde i Pionira jer su i mnogo bolji timovi od Mornara ovde gubili. Imali smo jako loše procente šuta u prvom poluvremenu, a mi bez njega ne možemo da igramo. Razlika je bila prevelika, uspeli smo malo da je smanjimo u trećoj deonici, ali opet smo pali. Na kraju mislim da je razlika bila realna. Naše šanse su u drugom meču ako odigramo vanserijsku utakmicu. Biće teško, ali gledaćemo da do kraja odigramo časno i hrabro. Zahvaljujem se rukovodstvu kluba na gestu pre utakmice koje me je dirnulo duboko u srce i čestitam igračima i treneru na zasluženoj pobedi“, rekao je Pavićević posle meča.

Sledeća utakmica polufinalne serije između ova dva tima na programu je 25. marta u Baru.

Foto: MN Press


tagovi

Dušan Alimpijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara