Alimpijević: Želim Željku još jednu evropsku krunu...

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.03.18. | 21:08

„Mi smo pokušali da ih iznenadimo, ali...“, poručio trener crveno-belih

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je realan posle poraza od Fenera. On je poželeo Željku Obradoviću da se ponovo popne na krov Evrope, i rekao da nije bilo realno da njegova ekipa bude bolja od prvaka Evrope.
„Čestitke Feneru i Željku Obradoviću. Želim da osvoje Evroligu ove sezone iz vrlo prostog razloga, jer je Željko jedini trener iz Srbije u TOP 8. Ponosan sam na sve što smo uradili do sada, ostvarili smo 11 pobeda ove godine u Evroligi. Srećan sam što je publika u teškim trenucima prepoznala šta nam je potrebno. Bila je jedna od najboljih atmosfera u ovoj godini“, rekao je Alimpijević.

Crveno-belima je trenutno prioritet plej-of Aba lige.
„Želeli smo da iznenadimo Fener. Međutim, na ovakvim utakmicama dobijamo mlade igrače. To je važno za naš klub da bismo istrajali u ovoj borbi. Uporedite neke igrače na početku sezone i sada. Sledi nam plej-of u nedelju. Želimo da tamo budemo najbolji“.

Izabrane vesti

Govorio je o Bjelici.

„Moja odluka da ne igra Bjelica. Nije bilo potrebe da ga stavljam. Čovek nije preskočio nijednu utakmicu. Zaslužio je da obratimo pažnju na njega“


tagovi

Dušan Alimpijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara