Alimpijević zove navijače na Jadransku ligu

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.02.18. | 16:22

"Dočekujemo Zadar, čija igra je konstantno dobra tokom cele sezone", kaže trener Zvezde uoči duela sa Zadranima

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević pozvao je navijače da pomognu ekipi da pobedi Zadar u 20. kolu ABA lige, sačuva prvo mesto u regionalnom takmičenju i napravi lepu uvertiru za Kup Koraća.
"Ostala nam je u sećanju prva utakmica u Zadru (pobeda Zvezda 88:76), koja je bila neizvesna, teška, u sportskom smislu vrlo neprijatna. Sa tim razmišljanjima sada dočekujemo Zadar, čija igra je konstantno dobra tokom cele sezone. Pozvao bih navijače da dođu i pruže nam podršku kako bismo zajedno došli do novog trijumfa", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

I Nemanja Dangubić je pozvao na oprez pred duel sa Dalmatincima.
“Zadar je dobra ekipa, u vrhu su tabele i ne sme biti nikakvog ni najmanjeg opuštanja. Njihov stil je poznat, imaju dobre šutere u timu, ove sezone igraju konstantno dobro, i zato moramo od starta vrlo ozbiljno da „uđemo" u ovu utakmicu, jer sada kada smo prvi na tabeli, želimo da sačuvamo to prvo mesto i obezbedimo prednost domaćeg terena u doigravanju. Pozvao bih i naše navijače da nam pruže podršku kako bi prikazali još jednu dobru partiju, i pobedom u dobrom raspoloženju dočekali nacionalni kup u Nišu", rekao je Dangubić.

Izabrane vesti

Utakmica 20. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Zadra igra se u ponedeljak od 18 sati u hali Aleksandar Nikolić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Dušan AlimpijevićNemanja Dangubić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara