Apić u Lokomotivi četiri i po godine! Plata 1.800.000 evra, garantovano 800.000, FMP odlično zaradio

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.01.19. | 15:36

Fantastičan ugovor za srpskog centra i klub iz Železnika

Najavljivalo se poslednjih dana, sada je i zvanično - Dragan Apić je novi košarkaš Lokomotive iz Krasnodara! 

Najbolji igrač Jadranske lige potpisao je ugovor na četiri i po godine, a kako MOZZART Sport saznaje, ako odradi priču do kraja biće bolji za čak 1.800.000 evra! Apiću je, kako saznajemo, garantovano 800.000 evra za dve i po godine, a FMP iz Železnika inkasirao je čak 270.000 evra! 

Izabrane vesti

Apić je danas prošao lekarske preglede i završio potrebnu papirologiju, sve na insistiranje trenera Lokosa Vlada Jovanovića.
"Iako ima samo 23 godine, Apić već ima dosta iskustva. Tokom ove sezone podigao je igru na viši nivo i bio je jedan od najboljih igrača u ABA ligi. Očekujemo da pojača rotaciju na centarskim pozicijama i donese novu energriju koja nam je neophodna posle povreda Fala i Meklina", poručio je Jovanović po ozvaničenju saradnje. 

Dragan Apić je odigrao sezonu života u FMP iz Železnika! Apić je apsolutno prvo ime Jadranske lige i igrač koji je izneo praktično celo dosadašnje takmičenje za Pantere. U četrnaest odigranih utakmica skupio je 298 poena, odnosno preko 21 u proseku. Takođe je ubeležio i sedam uhvaćenih lopti i po dve asistencije i ukradene lopte u proseku. 

Mladi Novosađanin je u FMP stigao preko Crvene zvezde 2015. godine iz Vršca. Tada ga je tim sa Malog Kalemegdana doveo i s njim potpisao višegodišnji ugovor, posle čega je nastavio karijeru u Železniku, gde je stekao potpunu afirmaciju kroz odličan rad u dobro poznatom sistemu. Ove sezone je eksplodirao i zasluženo poneo dva uzastopna naslova MVP meseca za novembar i decembar. 

Piše: Nikola STOJKOVIĆ (nikolaS_sN)


tagovi

Dragan Apić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara