Armanijevi veliki planovi: želja - Datome i Vonamejker

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.19. | 10:51

Etore Mesina ne časi časa

Etore Mesina je stigao u Olimpiju iz Milana i odmah se bacio na posao. Pošto će biti ne samo trener u naredne tri godine već i čovek zadužen za pojačanja, već je pronašao prve želje. Kako piše Gazeta delo Sport, Armani ima dve želje - Điđija Datomea i Breda Vonamejkera!

Mesina je izrazio želju da sledeće sezone pojača ekipu sa Datomeom i Vonamejkerom. Italijan ima još jednu godinu ugovora sa Fenerbahčeom, dok je Vonamejker završio prvu sezonu u NBA ligi sa Bostonom i sada je slobodan igrač. 

Izabrane vesti

Datome bi kao Italijan svakako imao motiva da zaigra za Armani, a Vonamejker da se vrati u Evroligu kako bi dobio veću ulogu i minutažu.

Olimpija je i prethodne sezone, kao i onih ranijih, imala dobar roster, imala prilično visok budžet, ali nekako su uvek rezultati izostajali. Sada sa Mesinom Olimpija juri neka veća dostignuća.

Videćemo naredne sezone Evrolige kako će to sve izgledati i u kom sastavu će Armani nastupati. Moguće je da će biti jača za ovu dvojicu odličnih igrača. Jednog sadašnjeg i jednog bivšeg košarkaša turskog Fenerbahčea.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara