Komentari na vest

Avramović: Deža-vi, ništa se ne menja; Želim da svi ostanemo živi i zdravi

Z

Znači

pre 27 dana

Aleksa nisi ni među 150 bitnih igrača koji su prošli kroz ovaj klub. Veruj ni igrački ni bilo kako. Šta reći tek posle ove izjave, zabole te uvo
G

GOROSTAS

pre 27 dana

Čuva se brat od povrede. Treba da nastavi karijeru negde gde neće sugrađanin da mu se derbija a ubedljivo je najbolji igrač ekipe i za samog Želju je igrač i po. Avramović je prava legenda. Najbolji strelac spanske lige, drugi sa svetskog, nije unazadio ekipu kao Ogi Jaramaz koji je klasičan projekat Partizana sa devojkom koju forsiraju na kecu. Ali ne ide ne može. I Bogdanović moze da igra dvojku kao i Avram kao i Nedović. Nisu plejmejkeri. Razumete li. Želja loš trener trebaju mu najskuplji stranci nikad nije napravio igrača. Uzimao je pojedine najbolje iz Partizana i iz Zvezde kada je bio u Fenjerbahceu koji nije postojao već je napravljen kao i svaki projekat Ala Paris London. Vrlo dobro znate da ako imate novca u košarci izraziti ste favoriti. Ni jednog Želja za tri godine nije napravio igrača. Ni jednog. Nikakva korist sem njegova lična promocija. Oke razumem da ste zaostali u razvoju, ali shvatičete
p

prti

pre 27 dana

Ako moze jedan tekst o revolverasu?
U

ULTRAS ZVEZDARA

pre 27 dana

Aleksa dobar si momak,dodji u klub za koji navijas i koji volis
g

gost 1979

pre 26 dana

Stalno to potenciranje za koga je Aleksa navijao,pa i Petrusev navija za Partizan pa to niko ne pominje
B

Bjorn89

pre 27 dana

Jel stvarno neko misli da ce Partizan u EK ? U kukavci hahaha
П

Па...

pre 27 dana

... свакако неће изборити пласман у Евролигу на терену. А нешто не верујем да ти је до смеха.
G

GOROSTAS

pre 27 dana

Ali reč kukavci. Sigurno misliš da si bacio opasnu foru?
G

GOEOSTAS

pre 27 dana

Mislim da si jako ostrašćeni i hoćeš da pukneš od muke. Imaš utisak da je Partizan bolji jer ti veruješ Želju, a u stvari zvezda bolja za dve klase. Dobro znam ponovo ćete da primete ponovo će nekog da vredjaju Ledlej Panter Naneli, ponovo ćete se smejati kao imbecili nečasnim radnjama. Ali zamisli 0:3 za Zvezduđ Šta bi rekao Zoki Konjic i Željokoglu Turkogčović?
R

Realan 2

pre 27 dana

Dobar decko, posten momak, solidan igrac, prilicno neinteligentan... bog mu dao brzinu, sut smo navezbali ali intelekt da bude plej el ekipe prosto nema i to je tako... a ove pomirljive izjave u sred plej ofa, to je posebna prica...
M

MileSenjakBG

pre 27 dana

Ovaj dobar i naivan momak treba vaspitnu ulogu naseg Duleta Vujosevica. Tad mu ne bi na pamet padale ovakve pomirljive izjave usred finalne serije protiv ekipe koja te je predhodnu utakmicu dobila na 42 bacanja i bar 3-4 nedvosmisleno ukradene odluke. Protiv njih mora da si bar dok je finale stalno na noz. Dule bi kod pokusaja ovakvih kradja bar 2x usao u teren, dobio tehnicku ali pokrenuo crno bele ratnike u borbu sami protiv sistema
г

гост1986

pre 27 dana

Углавном су црни ратницу, белих скоро да и немате...
G

Gost 323

pre 27 dana

Eh bese to lepo vreme kada je mogao da juri sudije po parketu ,hvatao za dres,posle da im ulazi u svlacionicu... Samo mi nije jasno što to nije radio u Evroligi ?
B

B200

pre 27 dana

Sledi ti 🧹🧹🧹🧹
V

Vaspitnu ulogu?

pre 27 dana

Ti se gubis u svojim mislima
D

Debeli sedi dole

pre 27 dana

Smiri se. Bice sve ok na 3:0 i 6 pobeda u nizu
A

Aleksaaaaaaa

pre 27 dana

Ajde zavrsavaj tu epizodu u klubu koji nije tvoj i sledece sezone da budes postovan i nosioc reprezentacije iz kluba za koji navijas
y

ynwads

pre 27 dana

Svaka cast za izjave i ponasanje. Jos da te tvoj trener vise ceni i postuje, a ne da se dere samo na tebe i ako si jedan od boljih igraca u derbijima... Dodji u klub za koji navijas, vidi se da ne pripadas tu gde si.
a

arroyo

pre 27 dana

ti si Aleksa car i iznad ovog seljačkog mentaliteta i podeljenosti, sve najbolje care
H

Heavy metal

pre 27 dana

Odmah se vidi da je dobar momak, sportista.
l

lohika

pre 27 dana

Zašto niko ne pita na konferencijama za štampu o samoj produktivnosti igre Partizana? 37-17 u asistencijama u dve utakmice! Zašto niko ne pita o "specijalima" posle time out-a? Partizan iskoristi 1/5 napada posle time out-a Obradovića! a neretko i to bude izgubljena lopta. Mene samo čudi kako ovo Zvezda nije rešila mnogo lakše, jer se igra Partizana rasapada po svim šavovima.
N

Nenad1246

pre 27 dana

Lepo. Drže ih sudije ali neće da preteruju pa onda imaju problem da dobiju.
D

Dule Vujosevic Salalalala

pre 27 dana

Ovaj Aleksa prestao da igra kosarku jos pre mesec dana, kad a se zavrsila Evroliga za nas i otisao na letnju pazuzu i odmor od 2 meseca da uziva sa porodicom... Ovo sto on igra u poslednjih mesec dana (imao mozda 1-2 utakmice u ovih mesec dana an nekim nivou) je sve osim profesionalnog igranja kosarke...
Z

Zigafix

pre 27 dana

Prestani da lupas. Da li ti znas kolko je Aleksa igrao. Uvede ga umesto Douzera u prvoj 1/4 pa ga drzi na klupi i uvede ga na 3,5 min pred kraj. Isto vazi i za Douzera. Onog kog Zeljko stavi na klupu taj narednih 10min ne igra, pa i vise. Sem Nanelija, Pantera i Zeka. Aleksi treba 7,8 min u kontinuitetu, pa ga zamenis, pa ga pustis 2-3min, pa ako ga krene drzis dok ne padne i tako u krug. Isto vazi za sve igrace. Aleksa je u prvoj za pola prve 1/4 dao 10poena, s tolko je i zavrsio jer je odigrao jos mozda 5min.
p

pipo_inzagi87

pre 27 dana

Aleksa sine, ti moras hitno da se vratis u Evrokup jednu sezonu
B

Bursa tuti fruti

pre 27 dana

ALEKSA IGRAS U POGRESNOM KLUBU JER SI ZVEZDAS U SRCU,SL.SEZONE SE SELITE U EVROKUP GDE VAM JE I MESTO!
c

cule87

pre 27 dana

a kako je nama mesto u ek, a ne vama? mi prošle sezone nadomak f4, ove sezone u borbi za play in do kraja, vi već preko 10 godina nikakav rezultat u el. ako ćemo logično a ne navijački, vama je mesto u ek i to znaš i ti i svi koji pišu slične gluposti...
@

@cule

pre 27 dana

...prosla godina je vise sticaj okolnosti, exum- koji bez povreda nikada ne bi ni dosao u evropu i sve ostalo se poklopilo. i da vam se niko ne pocredi i da protivnici uglavnom protiv vas budu znacajno oslabljeni. dal' bi partizan dobio dve u madridu da tavares i poarje nisu bili povredjeni? dok zvezda ima kontinuitet. zvezda prosle bila bolja nego partizan ove i to se prikazivalo kao katastrofa, dok je partizanu, eto izmakao plej in, i to sa realno duplo manjim budzetom nego sto je partizan imao ove sezone. zvezda ima kontinuitet i u igrackom kadru, partizan nema igraca koji je tu vise od 3 sezone. u sustini, zasluzuju oba, ali taj top8 prosle godine ne daje partizanu nikakvu prednost.
r

realno85

pre 27 dana

iako sam navijac zvezde pomalo mi je zap ovog decka. Mislim da je on kod Obradovica dezurni krivac za sve sto se lose uradi na terenu. Imam osecaj i da kada nije na terenu Zeljko iskljucivo se na njega izvraca cak i vredja. Ja nisam video da se tako odnosi prema Panteru, Ledeju, Naneliji i ostalim "zvezdama" koje su recimo danas mnogo kriminalniji od avramovica. On kao reprezentativac ove zemlje koji daje uvek 200% sebe zasluzuje u svojoj zemlji mnogo vise postovanja od trenera pa makar se on zvao i zeljko obradovic.
S

Saglasan sam sa

pre 27 dana

Tobom jos bi na ovaj komentar dodao da on po meni nije dobio slobodu od Zeljka da resava utakmice vec je to njegov momentum u dva derbija nas je utnisao kad udje u ritam kao da je Luka Doncic, nadam se da ce odigrati slabo u narednoj/narednim utakmicama a najbolje sacuvati za Pariz. Jer opet nije slucajno sto Aleksa igra najbolju kosarku od kad je u Partizanu posle reprezentativnog okupljanja i igara za reprezentaciju. Ja se slazem da je Zeljko najteofejniji ali se ne slazem da je najbolji trener u Evropi ikad. Njegovim metodama realno urnise samopouzdanje Smajlija i Avramovica koji po mom misljenju koji radim statistiku i statisticke parametre igraca bilo neuporedivo vece nego sto je bilo u prethodne dve utakmice. Veceras sudjenje je bilo relanih 30/70 u korist gostiju, gde ima trener gostujuce ekipe tri celendza i tajmaut preko, gde su drzani i dovedeni pred kraj utakmice sasvim lagano.
G

Gosst

pre 27 dana

Jedna digresija, gde se može konkurisati za posao statističara u sportu? Koje firme ili sajtove preporučuješ
B

Budak

pre 27 dana

Mi veceras ukupno 8 asistencija a deda Teo sam 7! Pametnom dosta
Г

Групни

pre 27 dana

када су носиоци игре Пантер, Ледеј, Нанели, уз очајног Каминског онако лоши,онда ово шарено издање Аврамовића и није толико лоше, али после битке, сви су генерали, смоћи снаге и одбранити Арену, бар толико дугују навијачима ..
P

Psi ho

pre 27 dana

Aleska je morao da igra vise ovaj derbi...
H

Hrabro srce

pre 27 dana

Nisam navijac ni Zvezde ni Partizana ali ovaj decko zasluzuje postovanje zbog karaktera i odnosa prema dresu, pogotovo dresu reprezentacije. Zao mi je samo sto igra ovde kod svog zemljaka Obradovica i propada jer svaki srpski igrac tu propada. Nema ni Zvezda necim da se pohvali. Gomila igraca 30+. Klinci bezite sto dalje od vecitih.
P

Prcko33

pre 27 dana

Aleksa "skidam kapu" na energiji , "skidam kapu" za "srce koje dajes" ali legendo limitiran bas ono limitiran, ne daj Boze da ga gledamo na olimpijadi ! Ali ponavljam svaka mu cast , ali sto dalje od reprezentacije!
H

Hrabro srce

pre 27 dana

Prcko a ko ce da ti igra? Nedovic? Deckonja koji je odjavio reprezentaciju, a i bolje sto je odjavio jer je uvek igrao kao da nema cojones. Ili mozda Lazic od 35 leta? Andjusic koji je Nedovic za siromasne? Mali Topic koji je povredjen i pitanje uopste da li je trenutno za OI? Samo nek je zdrav, nece on igrati pre Bogdanovica ili Micica, ali dace svoj dorpinos sa klupe.
S

Sferopulosov Fmp

pre 27 dana

Zanimljivo da je Aleksa limitiran jedino kod Žoca. U evropi je pre Partizana imao sjajne partije, pre toga u domaćoj ligi u Borcu, pa u reprezentaciji dok je još bio anonimus vukao tim, pa posle u ozbiljnom sastavu uzeo medalju sa velikom ulogom. Jedino kod Želimira me može, ali to nije ništa čudno jer kod njega niko ne može. Imamo tim realno da ih pregazimo sa 10 razlike u proseku, a biće metla kao što sam i najavljivao. Nadao sam se odlasku Žoca, pa makar igrali i evrokup, jer dok je njega samo ćemo stagnirati. Teinkijeri bibsa ovom ekipom lagano bio uz Realni Panatinaikos u regilarnom delu EL. Već tri godine ovo nije moj Partizan, i tuga je gledati kako ovo čačanski Rumenoglu očajno vodi. Najuriti odmah na kraju sezone, bez obzira što je tek potpisao novi ugovor. I naravno, sa njim u paketu i lažni kapiten Panter.
P

Prcko33

pre 27 dana

Braco vjerujte limitiran igrac! Kada je igrac na njemu on lici na amaterskog igraca , panicar ozbiljan, jednostavno brzoplet , bezidejan , srlja , ne zna sta hoce ... On moze da odigra jedino kada je losa odbrana na njemu, a to na ozbiljnom nivou neces vidjeti !
Z

Zvezdas1989

pre 27 dana

Da ih pobedimo u nedelju i da se polako spremamo za sledece finale da uzmemo tripl krunu i da na vreme krenemo sa selekcijom ekipe za sledecu sezonu u Evroligi
n

nvvaske99

pre 27 dana

Avramović, cigan najveći! 🔴⚪️
B

Batistuta1

pre 27 dana

Meni ne liči...Vise Thompkins
g

gost2015

pre 26 dana

Petrusev je grobar
а

алексааа

pre 27 dana

алексаааааа
J

Junker

pre 27 dana

Koja je logika da Aleksa presedi na klupi? Teodosic los, nema ko da ga menja, logicno je valjda da ga dodatno Aleksa pritiska i nervira pa makar i pogresio, pritom Aleksa se uvek protiv nas upali. Izgleda da je bio u pravu Nebojsa Viskovic, iako su ga razapeli, kad je rekao da mozda Zeljko vise nije “onaj” Zeljko.
A

Aleksa je Zvezdas

pre 27 dana

TAKO JE ALEKSA ZVEZDASU,NISTA SE NE MENJA,ZVEZDA UZIMA TITULU PONOVO A VI NAZAD U EVROKUP!