BET SPECIJAL: Marinković najbolji strelac na meču – kvota 3,80!

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.19. | 13:15

Mozzart je i ovoga puta spremio zanimljivu ponudu za košarkaški derbi

Finale Košarkaške Superlige Srbije nam je u prvom meču donelo veoma kvalitetnu predstavu dve ekipe. Crvena zvezda je došla do prednosti, a večeras će pokušati i da je duplira pred bučnim navijačima Partizana

Biće svakako veoma zanimljivo u kom smeru će večerašnji duel otići. Tako, ukoliko verujete da će crno-beli večeras biti dominantni i slomiti Crvenu zvezdu dvocifrenom razlikom, možete da "naplatite" lepu kvotu – 3,80! Ako kojim slučajem smatrate da će se tim sa Malog Kalemegdana prošetati večeras kroz "Pionir" i trijumfovati sa više od 10 poena razlike, možete unovčiti još bolju kvotu – 4,00!

Izabrane vesti

Tu su, naravno, i kvote da će neki od timova trijumfovati u svakoj od četvrtina. Ako tako nešto učini Partizan, kvota je 12,0, dok se ista stvar za Crvenu zvezdu plaća kvotom 13,0.

Lepe kvote su postavljene i za dobar poenterski učinak dve ekipe. Tako, ako verujete da će Partizan ponovo večeras blistati u napadu i postići više od 83,5 poena, obradovaće vas kvota 3,90. Ako pak želite da oprobate istu stvar, samo kod crveno-belih, kvota je nešto veća, okruglo 4,00!

U prvom susretu smo gledali pravi revolveraški obračun, pa je moguće da ćemo nešto slično videti večeras. Ukoliko crno-beli pogode više od 10,5 trojki na susretu, proći će odlična kvota koja iznosi 3,50. Ista tolika kvota plaća se i za više od 10,5 trojki Crvene zvezde.

Prisutne su naravno i kvote za najbolje strelce na utakmici. U ekipi Partizana izdvojeni su Aleks Renfro (kvota 3,80), kao i Vanja Marinković koji će vas obradovati istom kvotom ukoliko bude najefikasniji akter na terenu. U redovima crveno-belih, Kejsi Rivers se ističe sa kvotom 3,50, dok je Bili Beron odmah iza sa kvotom 3,70.

Za kraj, tu su i kvote za "trojkaše". U ekipi Partizana ponovo su izdvojeni Renfro i Marinković, koji bi u slučaju da pogode više od 3,5 trojki obezbedili prolazak kvota 3,50, odnosno 3,30. U redovima Zvezde, ukoliko se desi da Rivers postigne četiri i više trojki, doneće vam kvotu 4,00, a Beron bi vas obradovao nešto manjom kvotom – 3,50!

Za po dva igrača iz obe ekipe, postavljene su za trojku manje granice. Tako, ukoliko Markus Pejdž da više od 2,5 trojki na susretu, "pozeleneće" kvota 2,80, a ukoliko to uradi iskusni Novica Veličković, radovaćete se kvoti 4,00. U taboru Crvene zvezde iste granice su postavljene za Dejana Davidovca i Ognjena Dobrića. U oba slučaja, kvota je 2,80!

Mozzart je naravno spremio i standardno bogatu ponudu za granice igrača.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara