BET SPECIJAL - večiti derbi: Partizan pobeđuje dvocifrenom razlikom - 4,00! Beron najbolji strelac 3,50, a Vanja 3,80! Zvezda preko 9,5 trojki - 3,50

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.19. | 13:50

Pogledajte šta smo to pripremili za vas

Četvrta utakmica finala Superlige na programu je od 18 časova, a do tada imate sasvim dovoljno vremena da detaljno proučite MOZZART BET SPECIJAL posvećen okršaju Crvene zvezde i Partizana za poslednji trofej u sezoni. 

KOMPLETNA PONUDA IZ BET SPECIJALA

Izabrane vesti

Košarkaši Crvene zvezde igraće za 20. titulu i drugu zvezdicu na grbu, a Partizan za majstoricu. Zbog toga će naši kladioci imati priliku da u bogatoj ponudi igara proberu ono najbolje za njih i okušaju svoju sreću u širokom dijapazonu mogućnosti. 

Evo i nekih primera... 

Ako mislite da će Partizan izaći iz okvira dosadašnje serije i dobiti ovu utakmicu dvocifrenom razlikom, dajemo vam kvotu 4,00. Ako mislite da neće, kvota je 1,20. Što se Crvene zvezde tiče, situacija je sledeća – pobeda s 10 i više poena ide s kvotom 3,50, a s manje 1,26.

Što se najboljih strelaca utakmice tiče, ponuda kaže sledeće: Aleks Renfro je s kvotom 4,00, Vanja Marinković 3,80, odnosno Bili Beron s 3,50, a Kej Si Rivers s 3,90.

Tu su i mogućnosti da gađate i broj ubačenih trojki, timski i pojedinačno. Ako mislite da će Partizan pogoditi više od 8,5 trojki na meču, dobijate kvotu 3,50. Za Zvezdu je granica podignuta na 9,5 trojki, a kvota je 3,50.

U slučaju da cenite Bilija Berona ili Dejana Davidovca na više od po 3,5 trojki na meču kvote su 3,80, odnosno 4,00. Opet, Aleks Renfro na istoj granici nosi koeficijent 4,00, a Vanja Marinković 3,50.

Kompletnu ponudu BET SPECIJALA možete pogledati i na sajtu MOZZART BET.

NAPOMENA: Sve igre iz SPECIJALA mogu se vezivati sa svim utakmicama iz ponude osim sa regularnim mečom 7099: PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA! Za sve igre iz SPECIJALA računaće se i eventualni produžeci. U slučaju da dva ili više igrača postignu isti broj poena, računaće se kvota 1. Merodavan je oficijalni sajt, www.kls.rs

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara