Bitka na vrhu KLS-a: Borac čeka Novi Pazar

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.01.19. | 09:57

"Smatram da će se u ovom duelu sastati trenutno dve najbolje ekipe u ligi", rekao je član stručnog štaba Borca Miroslav Milić

Badnje veče rezervisano je za odloženu utakmicu 10. kola Košarkaške lige Srbije između Borca i Novog Pazara (16.00).

Borac je u 2019. godinu ušao na pravi način. Naime, u okviru ABA 2 lige je savladan Helios, i to u Domžalama. Uzimajući u obzir da je to prva pobeda van Srbije u regionalnom takmičenju, Čačani sasvim sigurno u dobrom raspoloženju i pravoj formi očekuju Pazarce.

Izabrane vesti

Naravno, posao neće biti ni malo jednostavan. Novi Pazar je najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem delu KLS-a, tim koji je uz Borac, Dinamik i OKK Beograd pokazao najviše košarkaškog znanja. Čačani će morati dobrano da se pomuče kako bi odbranili domaći parket.

Član stručnog štaba Miroslav Milić ima veliko poštovanje prema sastavu Novog Pazara.
"Novi Pazar veoma ambiciozno igra u KLS-u. U svoj tim je doveo nekoliko iskusnih i proverenih igrača, koji su doprineli dobrim rezultatima. Igraju odlično na domaćem terenu, ali i na strani nisu ništa lošiji. Tim je odlično vođen od strane trenera Popovića, tako da je najprijatnije iznenađenje ove sezone", rekao je Milić, pa nastavio:
"Smatram da će se u ovom duelu sastati trenutno dve najbolje ekipe u ligi. Ovo je utakmica koja može da prelomi prvenstvo. Ukoliko budemo pobedili Pazarce, biće nam mnogo lakše u nastavku takmičenja, obzirom da smo do sada zabeležili svega jedan poraz. Nadam se nastavku dobrih partija koje nas prate u poslednje vreme“.

Ilija Đoković, pouzdani organzator igre, veruje da uz pomoć publike Borac može da nastavi pobednički niz.
"Dolazi nam u goste Novi Pazar, koji je po mom mišljenju najprijatnije iznenađenje. Ima dobar roster, dobro je popunjen na svim pozicijama, tako da nas u nedelju očekuje jako težak meč. Zbog toga bih pozvao publiku da dođe u što većem broju. Znam da je praznik, ali bi nama značila njihova podrška, naročito sada kada smo uhvatili dobar ritam na oba fronta. Verujem da je to čačanska publika prepoznala", završio je reprezentativac Srbije.

KLS - 10. KOLO (ZAOSTALI MEČ)

Nedelja
16.00: (1,35) Borac (16,0) Novi Pazar (3,50)

* Kvote su podložne promenama

Piše: Nikola Minović
Foto: KK Borac


tagovi

KLSKK BoracIlija Đokovićsportsko klađenjeKK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara