Foto MN press
Foto MN press

Bivši ljubimac Zvezdinih navijača stigao do Portugalije preko Tajvana

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.20. | 11:59

Kvinsi Miler će obući dres Benfike

Kvinsi Miler se vraća u Evropu. Nekadašnji ljubimac navijača Crvene zvezde rešio je da zaigra za Benfiku, portugalskog giganta u domaćim okvirima koji je osvojio rekordnih 27 titula nacionalnog šampiona i 22 kupa pride.

Pošto je tek jednu sezonu sedeo u studentskoj klupi Bejlora, Miler se otisnuo u NBA gde je tri godine šetao između najjačih timova na svetu i njihovih filijala u Razvojnoj ligi. Prvi dodir sa evropskim kontinentom imao je u pravo u dresu beogradskih crveno-belih. Bio je jedan od ključnih igrača Zvezde na putu do odbrane duple krune 2016. godine (ABA liga i KLS), što je iniciralo poziv Makabija. Sa izraelskim klubom je potpisao dvogodišnji ugovor, ali se u Tel Avivu zadržao tek jedno "leto", pa se 2017. preselio u Bamberg. I tu je potpisao dvogodišnji ugovor, ali je ostao još kraće nego u Makabiju, tek nekoliko meseci.

Izabrane vesti

Česte povrede "prekrajale" su mu ugovore u španskom Huventudu i portorikanskom Piratasu. Početkom ove godine pokušao je da se skrasi u tajvanskom Taojuanu. Tu je bio zdrav, igaro je dobro, ali je pandemija korona virusa prekinula sezonu, pa je Miler opet ostao bez kluba, sve do sada...



tagovi

BambergKK Makabi Tel AvivBenfikaKvinsi Miler

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara