Bjelica i Sakramento - u igri ugovor od 13.000.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.07.18. | 12:43

Razgovori idu dalje

Od NBA, do Evrope i nazad. 

Karijera Nemanje Bjelice je u samo nekoliko dana dobila nekoliko zapleta, a na konačni rasplet i dalje se čeka. Uprkos želji da narednu sezonu igra u Evropi, Nemanja Bjelica je u poodmakloj fazi pregovora sa Sakramentom i dve strane nisu daleko od dogovora. Izraelski novinar Dejvid Pik, koji često ima dobre informacije s košarkaškog tržišta, javlja da je za Bjelicu u igri dvogodišnji ugovor u rangu od 13.000.000 dolara, sa garantovanom zaradom od oko 2.000.000 dolara u sezoni 2019/20. 

Izabrane vesti

To je znatno bolje, ali i više od onoga što je Filadelfija nudila Bjelici, odnosno jednogodišnju saradnju na nešto više od 4.000.000 dolara. Bjelica je, podsetimo, imao dogovor sa Filadelfijom, ali je zbog želje da obezbedi višegodišnju saradnju i mogućnost da bude u jednom gradu duže vreme poželeo da se vrati u Evropu. Pik, inače, tvrdi i da se Bjelica osetio potcenjeno s ponudom Filadelfije, a sam je nedavno izjavio da mu je porodica na prvom mestu i da želi da bude sa suprugom i detetom više. 

U međuvremenu je i Finiks na čelu sa Igorom Kokoškovim pokazao interesovanje, ali čini se da je Sakramento daleko konkretniji. 

Podsetite se i ekskluzivnog intervjua koji je Nemanja Bjelica nedavno dao za naš sajt...

Foto: MN Press


tagovi

Nemanja BjelicaSakramento Kings

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara