Bjelica je Kralj!

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.07.18. | 07:55

Čeka se samo da se potpiše ugovor

Nije Filadelfija, Evropa će morati da sačeka, ali zato jeste - Sakramento!

Posle dosta razmišljanja o daljim koracima u budućnosti, Nemanja Bjelica uspeo je da postigne dogovor sa Sakramento Kingsima za koje će igrati naredne tri godine i tako odlično zaraditi! Tačnije, na njegov bankovni račun sliće se 20.500.000 dolara. Istina, američki mediji tvrde da mu treća godina ugovora neće biti garantovana. 

Izabrane vesti

Rasplet kakav se definitivno nije očekivao nakon što je Bjelica ipak odlučio da ne potpiše ugovor sa Filadelfijom. Sakramento je istovremeno dogovorio i dvogodišnju saradnju s nekadašnjim igračem Dalasa Jogijem Ferelom, koji će za dve godine ugovora dobiti 6.200.000 dolara.

Beli će u novom klubu imati veliku srpsku bazu, što će mu zasigurno olakšati adaptaciju na novi sistem. Od generalnog menadžera Vlada Divca, preko njegove desne ruke Peđe Stojakovića, do saigrača Bogdana Bogdanovića, sa kojim je delio dobro i zlo u nacionalnom timu Srbije.

Bjelica nema dilemu – izabrao je pravu destinaciju za nastavak karijere.
„Mnogo vremena sam proveo u razgovoru sa Vladom. On je ikona u našoj zemlji, ima jedinstvenu perspektivu po pitanju toga šta je potrebno da dođeš do uspeha u NBA i kako igrač treba da se pokaže u toj situaciji“, rekao je Bjelica za Yahoo Sports i nastavio:
„Vera cele organizacije i posvećenost prema mojoj porodici i meni je velika. Spreman sam da uradim sve kako bih pomogao Kingsima i budem deo Sakramentovog društva“.

Srbija ponovo ima tandem u Kingsima zbog kojeg će se buditi noću. Baš kao u stara, dobra vremena sa Peđom i Vladom...

Foto: Star Sport


tagovi

Sakramento Kings

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara