Boban Marjanović
Boban Marjanović

Bobi Marjanović trejdovan u Filadelfiju

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.02.19. | 08:40

Sa njim krenuli i Tobijas Heris i Majk Skot

Los Anđeles kao grad ga je obožavao, ali ne može se baš reći da je na isti načim razmišljao i trener Dok Rivers, pa je Boban Marjanović morao još jednom da prepakuje kofere i sa krajnjeg zapada preseli se na istok SAD. Klipersi su 30-godišnjeg centra trejdovali u Filadelfiju Seventisiksers, a  već sada je jasno da popularni Bobi ni tamo neće biti starter.

Kako bilo, sa njim pod ruku na istok su krenuli i Tobijas Heris i Majk Skot, dok su u suprotnom pravcu otišli Londri Šamet, Vilson Čendler, Majk Muskala, a Klipersi su dobili i pik iz prve runde drafta 2020, nezaštićeni pik prve runde iz 2021. (Majamijev pik) i dva pika druge runde.

Izabrane vesti

Kako bilo, Marjanović se vrača u Istočnu konferenciju gde je nastupao za Detroit. Olakšaće mu svakako to što sa njim ide i Heris, sa kojim je već snimao emisiju “Bobi i Tobi“, a koji je ove sezone bio ponajbolji igrač Klipersa pošto je u proseku beležio 20,7 poena po meču. Ipak, tim iz Los Anđelesa je očigledno procenio da je pametnije da počnu da selektiraju ekipu za neka buduća vremena.

Filadelfija je pak sa Marjanovićem i pre svega Herisom ušla u najuži krug kandidata za finale Istoka, pošto sa startnom petorkom Ben Simons, Džej Džej Redik, Džimi Batler, Tobijas Heris, Džoel Embid zaista ne treba nikoga se plaši. Sa Marjanovićem i Skotom sad je i klupa malo šira. Samo je pitanje kako će se sve to uklopiti.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Filadelfija SeventisiksersLos Anđeles KlipersBoban Marjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara