Bogdan Bogdanović pričao za FIBA: Najbolji igrači su uvek predstavljali Srbiju! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.19. | 15:12

„I dalje imam leptiriće u stomaku kada igram za nacionalni tim“, poručio bek Sakramenta

Srbiju još nije zahvatila košarkaška groznica, ali već sada se oseća da javnost veruje da Orlovi mogu na Mundobasketu do medalje. Selektor Aleksandar Đorđević ima na raspolaganju moćan tim, koji trenutno brusi formu na Kopaoniku.

Mnogo se očekuje od Bogdana Bogdanovića. As Sakramenta je od 2010. godine član nacionalnog tima i za sajt FIBA je govorio o svojim iskustvima, i inspiracije koju donosi dres sa državnim grbom.
„Kada sam prvi put dobio poziv za reprezentaciju osećaj je bio neverovatan. Danas sam stariji, ali i dalje imam leptiriće u stomaku kada god treba da igram za Srbiju“, rekao je Bogdanović.

Izabrane vesti

Srbija je na prošlom Mundobasketu osvojila srebro. Isti poduhvat napravila i na Olimpijskim igrama u Riju. Orlovi su nas navikli na dobre stvari.
Od kada sam bio dete, najbolji igrači su uvek igrali za reprezentaciju. Način na koji su predstavljali našu zemlju zaista je sjajan. Bili su nam motivacija i uvek se osećam posebno kada znam da mogu da motivišem neko dete u mojoj zemlji. Možemo da učinimo ljude ponosnima, i one koji ne igraju košarku, a to je divan osećaj“, dodao je Bogdanović.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara