Bogdan se vraća u pogon za osam do deset nedelja

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.04.18. | 22:42

Njemu je izvršen artroskopski zahvat na kolenu leve noge

Bogdan Bogdanović bi mogao da propusti prve dve utakmice reprezentacije Srbije u junskom i julskom prozoru, naravno ako je planirao da ih igra. Bogdanu je izvšen artroskopski zahvat na kolenu leve noge i prema prvim procenama čeka ga odmor od košarke u periodu od osam do deset sedmica.

To znači da je pod znakom pitanja za mečeve Orlova protiv Gruzije koja je na programu 28. juna i protiv Nemačke 2. jula jer u pomenutom periodu neće trenirati.
"Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović podvrgnut je artroskopskoj proceduri u utorak kako bi obnovio malo kidanje srednjeg meniskusa kolena leve noge. Operaciju je izvršio doktor Rajli Vilijams u bolnici za specijalne operacije u Njujorku. Uspešno je odrađena i očekuje se da se Bogdanović vrati košarci i igranju punim intenzitetom za osam do deset nedelja", ističe se na sajtu Sakramenta.

Izabrane vesti

Naša reprezentacija se već plasirala u narednu fazu, ali svaka pobeda će mnogo značiti i Orlovi bi osigurali prvo mesto ako bi došli do dva trijumfa.

Bogdanović je imao vrlo dobru ruki sezonu u NBA ligi. Igrao je u proseku 28 minuta, davao je 12 poena po utakmici, imao tri skoka i tri asistencije uz šut za tri poena od 39,2%.

Sada mu preostaje da se oporavi i da u drugu sezonu uđe još bolje. On je spreman za tako nešto.

Foto: Action images


tagovi

Bogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara