"Bogdanović i Marjanović"
"Bogdanović i Marjanović"

Bogdanović zadovoljan posle nove pobede: Partizan kao Makabi...

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.06.14. | 08:23

"Presudna je želja", ističe as crno-belih

Bogdanović i MarjanovićPartizan se nalazi na korak od 13. uzastopne titule! A za ovakav razvoj stvari najveći "krivac" je Bogdan Bogdanović. U tri dosadašnja finalna okršaja sa Crvenom zvezdom as crno-belih bio je maestralan. Najveća pretnja po koš tima sa Malog Kalemegdana, najveća enigma za odbranu i najbolji pojedinac na parketu.
"Mislim da smo ušli agresivno u utakmicu, ozbiljno i zrelije u odnosu na prvi meč serije. Utakmica je bila sa dosta žara, sada imamo dve meč lopte i pokušaćemo da iskoristimo jednu. Jednom prilikom sam rekao da smo ih prošle godine dva puta dobili pred njihovim navijačima, imamo priliku da to uradimo i ove sezone", rekao je Bogdanović.

Nakon što je preuzela potpunu kontrolu utakmice, košarkaši aktuelnog šampiona su mahom sve vreme držali razliku na pristojnoj udaljenosti.
"Zadržali smo dvocifrenu prednost koju smo stekli u trećoj četvrtini. Oni su krenuli agresivno, nisu imali šta da izgube. Gradili smo dobro koš, branili smo se koncentrisano. Ostaje nam još da u narednim mečevima rešimo odbranu nad Marjanovićem".

Izabrane vesti

Mladi srpski košarkaš još jednom je izrazio žal zbog činjenice da je meč odigran bez prisustva publike.
"Jako je loše ovako kad se igra. Videli ste svi da to nije to. U Kragujevcu smo igrali četvrtinu i po prošle godine u ovakvoj atmosferi".

U borbi sa ljutim rivalom, Bogdanović ističe ogromnu motivaciju kompletne ekipe, ali je pohvalio i trenera Vujoševića koji je, kako kaže, "naštelovao tim".
"Presudna je želja. Videli ste kako je Makabi prošao na fajnal-foru Evrolige. Objektivno najslabiji tim na fajnal-foru pokazao je najveću želju. Imali smo lošu prvu utakmicu, bili praktično pribijeni uza zid, ali smo odlično odreagovali već u drugoj i sada je situacija potpuno drugačija. Moramo da razmišljamo oprezno, sledeći meč će biti još teži", zaključio je Bogdanović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Srbijaplej-ofFK PartizanKošarkaška SuperligafinaleBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara