""
""

Borac MOZZART Sport sve jači: Stigao i Maravić

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.13. | 19:37

‘’Nadam se da će publika u Čačku biti vatrena, kao i do sad, a očekujem da se na prijateljskim utakmicama nametnem treneru Bojiću’’, rekao je bivši član Mega Vizure

Rukovodstvo Borac MOZZART Sporta angažovalo je još jedno vredno pojačanje. Direktor Marko Ivanović postigao je dogovor sa Nikolom Maravićem, konkurisaće za mesta četvorke i petice.
‘’Doveli smo igrača koji nije iskazao potencijal. Očekujemo da razvije talenat, nadamo se da će saradnja biti na obostranu korist. Radi se o korektnom momku i nadam se da će ga čačanska publika brzo zavoleti’’, rekao je Ivanović.

Maravić je šest sezona bio član Mega Vizure, a poslednju sezonu odradio je u Vršcu.
‘’Ugovor je parafiran i sad ostaje da dobro treniram, napredujem i da Borac MOZZART Sport beleži dobre rezultate. Odlični su treninzi, većinu saigrača poznajem, prisutna je zdrava konkurencija i nadam se da će publika u Čačku biti vatrena, kao i do sad. Očekujem da se na prijateljskim utakmicama nametnem treneru Bojiću’’, rekao je Maravić.

Izabrane vesti

Borac MOZZART Sport uskoro počinje seriju prijateljskih utakmica.
’U ponedeljak igramo protiv Temišvara, prihvatili smo i učešće na turniru u Višegradu. Dobili smo poziv i za turnir u Temišvaru. Problem je što većina ekipa nije formirala sastav za sledeću godinu a što se nas tiče trudićemo se da to uradimo u najskorije vreme. Sa nama treniraju i naši bivši igrači Đorđe Mićić, Mladen Pantić i Nemanja Protić’’, zaključio je Ivanović.

 

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Borac MOZZART SportkošarkaMarko IvanovićNikola MaravićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara