Branko Lazić još tri godine u Crvenoj zvezdi!

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.19. | 15:30

Kapiten crveno-belih produžio ugovor

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić potpisao je u ponedeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Dakle do 2022. godine!

Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu i broju osvojenih trofeja (četiri ABA lige, pet državnih šampionata, četiri Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige) tako nastavlja karijeru u crveno-belom dresu u kome igra od 2011. godine.
"Branko Lazić je ove sezone predvodio prvi tim Zvezde kao kapiten do tri trofeja. Kao važan temelj daljeg napretka kluba, Branko Lazić ostaje tamo gde mu je i mesto – u Crvenoj zvezdi koja je postala njegova druga kuća, a ona će to i ostati po završetku njegove igračke karijere", ističe se na sajtu Zvezde.

Izabrane vesti

Direktor Crvene zvezde, Filip Sunturlić, istakao je zadovoljstvo potpisanim ugovorom.
"Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo produžili ugovor sa Brankom Lazićem. Njegovo ime vezuje se za stabilnost kluba i trofeje koje smo zajedno osvajali prethodnih sezona, a bilo ih je zaista mnogo. Sada smo ponovo u Evroligi, imamo obavezu da nastavimo u istom ritmu, a ostanak kapitena je jedan od koraka u tom pravcu", istakao je Sunturlić

Ugovor je pre Lazića produžio i Bili Beron.

FOTO: KK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara