Branko Lazić: Payback! Dočekasmo kraj...

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.19. | 21:01

Kapiten Crvene zvezde presrećan nakon osvajanja nove titule

Košarkaš crveno-belih Branko Lazić igrao je važnu ulogu na četvrtom susretu. Iako se povredio u poslednjoj deonici meča, doprineo je pobedi njegovog tima na pravi način. Meč je završio sa sedam poena na svom kontu, a na to je dodao dve asistencije.

Govoreći za novinare odmah nakon meča, Lazić je istakao da je najvažnije to što je serija konačno privedena kraju i da su svi „preživeli“.
„Hvala Bogu dočekasmo kraj, živi i zdravi svi. To je najvažnije. Konačno smo priveli ovu sezonu kraju, na najbolji mogući način, titulom, petom uzastopnom u domaćoj ligi. Kao što ste bili svedoci svega, igranje je zaista bilo nemoguće, ali uspeli smo sve da izdržimo i ne samo to... Onako kako se od nas očekivalo, uspeli i da zabeležimo još jedan trofej u našim karijerama. Čestitke pre svega saigračima i celom stručnom štabu na svemu ove sezone i naravno svim ljudima u klubu, navijačima i konačno možemo i vi i mi na zaslužen odmor“, rekao je kapiten Zvezde.

Izabrane vesti

Kratko je prokomentarisao koš Berona u poslednjem napadu. Vratili su Partizanu „milo za drago“.
„Payback!“

Na kraju se osvrnuo i na povredu koju je doživeo, kaže da će sve videti u toku sutrašnjeg dana.
„Ne znam šta je sa nogom, videćemo sutra“, zaključio je Lazić.

Nakon meča je govorio i Dejan Davidovac.
"Ispunila nam se želja da ovo završimo što pre, srećom našom pobedom. Čestitam ekipi na još jednom trofeju i čestitam Partizanu na sjajnoj seriji. Svaka utakmica je bila gusta kao što smo očekivali. Ne bih sad isticao nikog, nema potrebe za to, radili smo kao ekipa. Niko ne može utakmicu da dobije sam. Mislim da su svi odradili sjajan posao uz stručni štab".

Prokomentarisao je i na kratko koš Bilija Berona u poslednjim momentima. 
"Oni su dali koš u zadnjoj sekundi u toj drugoj utakmici, tako da eto. To smo mi uradili sad. Drago mi je što smo dodali drugu zvezdicu na grb i što smo ispisali deo istorije", zaključio je Davidovac.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara