Breši nije svejedno: Moramo da se usudimo da idemo na pobedu u Pioniru, Regland i Beron su opasni

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.12.18. | 11:28

"Igramo u jednoj od najvrelijih dvorana u Evropi", ističe Andrea Dijana

Poznat je Pionir u evropskim krugovima kao dvorana koju želite da zaobiđete kada su gostovanja u pitanju. Padali su tu nemerljivo veći klubovi od Breše.

Zato se i po rečima trenera Breše vidi veliki respekt pred meč s Crvenom zvezdom večeras od 19 časova. Andrea Dijana zaista poštuje narednog protivnika.
"U Beogradu moramo da budemo mentalno spremni, ali i fizički i tehnički. Šifra je da se usudimo. Budućnost u Evrokupu zavisi od nas, zato što ako dobijemo naredne dve utakmice možemo u TOP 16. Prvi od naredna dva izazova nas čeka u Beogradu, u jednoj od najvrelijih dvorana u Evropi protiv protivnika koji ima veliki kvalitet. Srpski tim dolazi iz tri vezana poraza i treba im pobeda kako bi se kvalifikovao dalje", rekao je trener Breše.

Izabrane vesti

Setio se Dijana i prve utakmice u kojoj je Breša slavila s 69:61.
"U prvoj utakmici uspeli smo da ih dobijemo i probaćemo da iskoristimo tu utakmicu. Treba nam drugačiji pristup jer smo gubili s 2:24 na tom duelu. Zvezda je tim sastavljen od sjajnih igrača, a Regland i Beron imaju veliki uticaj. Moramo da se usudimo da idemo na pobedu u Pioniru", rekao je Dijana.

Zvezda bi pobedom došla veoma blizu prolaska u TOP 16. Ukoliko bi crveno-beli dobili, a Galatasaraj izgubio od Monaka, crveno-beli bi završili čitav posao.


tagovi

Evrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara