Budućnost najavljuje: Počinje borba za Evroligu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.04.18. | 10:34

"Potrudićemo se da stvorimo pravi budžet za narednu sezonu, kako bismo parirali najvećim timovima u Evropi", kaže predsednik Plavih Dragan Bokan

Budućnost je pobedom nad Crvenom zvezdom u finalnoj seriji ABA lige ostvarila priliku da sledeće sezone nastupa u Evroligi.

Povela se priča u javnosti da li će Plavi igrati ovo takmičenje, pre svega da li ispunjavaju uslove u vidu kapaciteta dvorane i ostalih tehnikalija, ali predsednik Budućnosti Dragan Bokan je već sada najavio da će se potruditi da stvori dobar budžet kako bi Budućnost parirala najboljim timovima na Starom kontinentu.

Izabrane vesti

Inače, najelitnije evropsko takmičenje je već na svom Tviter profilu čestitalo ulazak Budućnosti u odabrano društvo.
"Večeras ćemo slaviti, ali već sutra ćemo početi da se borimo za Evroligu. Meni verovatno predstoji put u Barselonu kako bi potvrdio nastup u Evroligi. Potrudićemo se da stvorimo pravi budžet za narednu sezonu, kako bi parirali najvećim timovima u Evropi. Podgorice, srećno ti to što si ušla među najbolje košarkaške centre Evrope", rekao je Bokan posle osvajanje titule šampiona.

On je istakao da je u jednom momentu mislio da će se serija vratiti u Beograd. Da će se igrati majstorica.
Ovo je početak najlepšeg sna. Kada smo gubili mislio sam da se vraćamo u Beograd, ali srećom neće se to dogoditi. Najveći uspeh je što smo ujedinili celu Crnu Goru i što smo pokazali da možemo da organizujemo evropsku utakmicu. Mislim da je ovo pravac kojim bi trebalo da idemo", reka je Bokan.

Foto: ABA liga


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara