Budućnost se sprema za Evroligu - želja je Nikols iz Cedevite

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 19:54

Veće takmičenje nosi i veći budžet, a to znači i veću kupovnu moć

Po osvajanju ABA lige Budućnost iz Podgorice sada mora da odradi sve što je potrebno da bi se takmičila u Evroligi i deluje da to više nije pitanje. A potvrda cele priče je činjenica da Sportando piše da Podgoričani žele da dovedu Demetrisa Nikolsa.

Nikols je sezonu proveo u Cedeviti i mnogo je namučio upravo Budućnost u polufinalu ABA lige, a sada bi lako mogao da postane igrač Plavih u narednoj sezoni i da ponovo zaigra Evroligu.

Izabrane vesti

Inače, radi se o bivšem košarkašu CSKA iz Moskve i Panatinaikosa, čoveku koji pravi razliku na parketu. Bio bi prilično pojačanje za ekipu Aleksandra Džikića.

Sama činjenica da će se Budućnost takmičiti u Evroligi govori nam da će Plavi imati budžet od najmanje 4.000.000 evra, a to znači da će Đetićima i kupovna moć dosta porasti.

Vest oko Nikolsa je prva u nizu, a tek ćemo predstojećeg leta imati priliku da se uverimo kako će ekipa Budućnosti biti "skockana".

Plavi su već produžili ugovor sa Nikolom Ivanovićem i Nemanjom Gordićem i tako očuvali srž i jezgro tima. Sada će na to samo nadovezivati sa novim igračima. I biće im lakše da "privuku" igrače sada kada imaju status evroligaša.

Nikols ima 33 godine, a u karijeri je igrao za Klivlend, Čikago, Njujork Nikse, Gravelin, Viši, Šole, Metros de Santjago, Sijuks Folse, Kapitanes de Arecibo, CSKA, Panatinaiks

Foto: ABA liga


tagovi

Demetris Nikols

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara