Čačanska košarkaška sedmica - Borac sa bugarskim vicešampionom, a zatim i Spartakom iz Sankt Peterburga

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.09.18. | 12:45

Dva Borčeva skalpa Novom Pazaru, kao uvertira za znatno jače sparingovanje kraj Morave

Jaka košarkaška nedelja nas očekuje u čačanskom hramu košarke. Borcu u sredu dolaze košarkaši Balkan Botevgrada, a dva dana kasnije ruski šuteri u dresu Spartaka iz Sankt Peterburga. Izabranici Jovice Arsića na ove mečeve ne izlaze iz teretane, niti su sami sebi tempirali formu, sparingujući međuobno na treninzima. Borčevi prvotimci su uspeli po drugi put u roku od sedam dana da uzmu skalp igračima Novog Pazara. Ta kontrolna utakmica je odigrana u hali kraj Morave pred oko 500 gledalaca, a košarkaši Borca su slavili rezultatom 87:74 (22:30; 21:14; 28:10; 16:20).

Interesantno, goste je sa klupe predvodio bivši as Partizana, ali svojevremeno i čačanskog Borca Oliver Popović. Za Pazarce nastupa i Čačanin Nikola Vujović koji je poznat kao basketaš u klubu 3x3 Ralja Internacional.

Izabrane vesti

Tek sada dolazimo do centralnog dela priče, odnosno uvodne najave u ono što Borac u finalnim raspucavanjima čeka. Naime, u sredu 19. septembra od 19.00 časova Čačani će ugostiti Balkan Botevgrad, aktuelnog viceprvaka Bugarske. Nakon toga, u petak 21. septembra košarkaši iz grada na Moravi odigraće i meč protiv ruske ekipe Spartak iz Sankt Peterburga, koju sa klupe predvodi legendarni Zahar Pašutin.

Valja još jednom podsetiti da će se u prvoj utakmicu ove sezone u ABA 2 ligi izabranici Jovice Arsića sastati sa ekipom Spars iz Sarajeva. Taj meč zakazan je za četvrtak 27. septembar u 20 časova.

 Kao što je već odavno poznato, KK Borac će i ove sezone nastupati na dva fronta, ABA 2 i KLS. Shodno tome, klub je već sad odredio cene ulaznica za sezonu, koje će iznositi:

ABA 2 liga: odrasli – 300; đaci – 150 dinara.
KLS liga: odrasli – 200; đaci – 100 dinara.
Sezonske ulaznice: odrasli – 4.000; đaci (i studenti) – 3.000 dinara.

Prodaja sezonskih karata za sezonu 2018/2019. počeće u ponedeljak 24. septembra, a odvijaće se u službenim prostorijama kluba.

 PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

KK BoracČačakJovica Arsić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara