Čanak: Aut ne možemo da izvedemo...

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.02.18. | 10:54

Trener Partizana očajan posle poraza u Ljubljani

Partizan je ostao bez plej-ofa Jadranske lige. Poraz u Tovoliju definitivno je presudio crno-belima, ali ono što mnogo više brine jeste način na koji je meč izgubljen. Reklo bi se, onako baš partizanovski, kada je u pitanju ova sezona. 

Malo je reći da je trener Nenad Čanak bio utučen posle utakmice...  
“Čestitke Olimpiji na pobedi. Utakmica koja nam se nudila I koju smo samo zbog naših gluposti uspeli da izgubimo. Na nekih 5 minuta do kraja I 10 razlike ekipa u ovakvoj utakmici I ovakvom intenzitetu utakmice ne sme da izgubi. Događaju se početničke greške, da ne možemo da izvedemo loptu iz auta... Odmah zatim primamo trojku. U produžetku opet otvorena situacija za nas i opet neka loša rešenja u napadu koja su rezultirala porazom”, kazao je Čanak

Izabrane vesti

Aleksandar Aranitović nadovezao se na šefa... 
“Znali smo kakva nas utakmica očekuje, napravili smo neke greške koje sebi nismo smeli da dopustimo, ispustili smo nekih 8-9 poena razlike. Olimpija je to iskoristila, oni su iskusan tim i na kraju su pobedili".

Ekspedicija Partizana od danas je ponovo u Beogradu, a novi izazov pred crno-belima je završni turnir Kupa Radivoja Koraća. Partizan će u petak, 16. februara u niškoj hali Čair igrati u četvrtfinalu protiv Zlatibora iz Čajetine.

(foto: MN Press)


tagovi

Nenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara